News

Un candidat PNL la o primărie din Olt îl laudă pe Nicolae Ceaușescu: ”Pe timpul lui s-a reconstruit România, am absolvit o școală”

02.06.2020 | 12:50
Un candidat PNL la o primarie din Olt il lauda pe Nicolae Ceausescu Pe timpul lui sa reconstruit Romania am absolvit o scoala
ADVERTISEMENT

Eugen Stănia, fostul primar al comunei Dăneasa (jud. Olt) și candidat  al PNL pentru un  nou mandat, a postat pe Facebook un mesaj în care îi aduce un elogiu dictatorului comunist Nicolae Ceaușescu. Stănia susține că în perioada în care acesta a condus România ”sa reconstruit”, scrie HotNews.

Nicolae Ceaușescu, ”un președinte patriot”

Liberalul de astăzi îi este recunoscător liderului comunist pentru că datorită lui a făcut școala, a obținut o calificare și a învățat ce înseamnă munca și bunul simț.

ADVERTISEMENT

Redăm mai jos postarea lui Stănia cu precizarea că greșelile de scriere îi aparțin:

Un preşedinte patriot! Pe timpul lui sa reconstruit România , am absolvit o şcoala , am obținut o calificare ,am învațat ce înseamnă munca, disciplina, bun simțul şi respectul! De 30 de ani toate astea s-au transformat minciună, nesiguranță şi a primat doar interesul personal.

Azi fiecare este doar pentru el , predomină lupta pentru existență şi nepăsarea față de aproapele tău . Unii nu mai au limite , lăcomia i-a transformat mostrii , alții se mulțumesc cu puținul şi trăiesc cu speranța că ziua de mâine va fi mai bună ca cea de ieri ! Gânduri bune ,pentru o lume mai bună !

ADVERTISEMENT

Mesajul era însoțit de câteva fotografii cu primul președinte al României, de orgine tot din județul Olt. Ulterior, Eugen Stănia șters mesajul.

Publicația Olt Altert menționează că Eugen Stănia a fost primar în comuna Dăneasa timp de trei mandate, în perioada 2000-2012.

ADVERTISEMENT

La începutul acestui an s-a înscris în PNL, iar șeful organizației județene, Liviu Voiculescu, îl susține pentru un nou mandat la primărie.