Life

Un câștigător al marelui premiu la loterie, nevoit să se ascundă: “Îmi doresc să nu fi câștigat”

Un câștigător al marelui premiu la loterie este nevoit să se ascundă pentru a scăpa de atenția care i se acordă, dar și de cererile de ajutor.
26.09.2022 | 19:00
Un castigator al marelui premiu la loterie nevoit sa se ascunda Imi doresc sa nu fi castigat
Un câștigător la loterie este nevoit să se ascundă. Sursa foto: freepik.com/ graystudiopro1
ADVERTISEMENT

Un câștigător al marelui premiu de 3 milioane de dolari la loterie a fost nevoit să se izoleze din cauza cererilor de ajutor. Este vorba despre un bărbat din India.

Un câștigător al marelui premiu la loterie, nevoit să se ascundă

Luna aceasta, Anoop, un șofer de autoturism din statul sudic Kerala, a câștigat la loterie 250 de milioane de rupii, echivalentul a 3,06 milioane de dolari.

ADVERTISEMENT

Bărbatul a ajuns pe prima pagina a ziarelor naționale după ce a câștigat acest premiu, fiind cel mai mare acordat vreodată în stat la loterie.

Câștigătorul marelui premiu este copleșit de cereri de ajutor financiar, dar și de atenția acordată de alți cetățeni și de jurnaliști. Din acest motiv, bărbatul nu mai poate ieși din casă.

ADVERTISEMENT

La o săptămână după ce a câștigat, câștigătorul a postat un clip video prin care le cere străinilor să nu-l mai deranjeze pe el și pe familia sa.

Din cauza atenției și a cererilor de ajutor, Anoop regretă faptul că a câștigat premiul cel mare. Acesta își dorește să fi câștigat o sumă mai mică de bani pentru a nu mai avea parte de atât de multă atenție.

ADVERTISEMENT

“Îmi doresc să nu fi câștigat. Premiul al treilea ar fi putut fi mai bun.”, a transmis Anoop, potrivit BBC.

Bărbatul a mai spus că se gândește să se mute pentru a scăpa de atenția care i se acordă.

Anoop a cumpărat biletul câștigător pe 17 septembrie, cu doar o zi înainte de a zbura în Malaezia pentru un loc de muncă. Bărbatul a folosit banii din pușculița fiului său pentru a acoperi cheltuielile de transport.

ADVERTISEMENT

Vestea câștigului i-a adus lui și familiei sale foarte multă atenție din partea presei. Acest lucru nu a fost, inițial, o problemă pentru Anoop.

“Am fost foarte fericit când am câștigat. Erau oameni și camere de luat vederi acasă și eram fericiți.”, a mai povestit acesta.

“Copilul meu este bolnav și nu-l pot duce la doctor”

La puțin timp după ce a câștigat, Anoop a fost asaltat de cereri de ajutor, cu toate că încă nu a încasat premiul cel mare.

Mai mult, deși fiul său este bolnav, Anoop nu poate merge cu el la doctor deoarece este urmărit peste tot.

“Nu pot ieși din casă, nu pot merge nicăieri. Copilul meu este bolnav și nu-l pot duce la doctor. Tot ce pot să le spun tuturor este că nu am primit încă niciun ban.

Nimeni nu pare să înțeleagă problema mea, indiferent de câte ori o spun.”, a mai spus indianul.

Pentru a scăpa de atenția presei, bărbatul și familia sa au decis să stea la rude.

ADVERTISEMENT
Tags: