ADVERTISEMENT
Cele mai citite

Un caz la 13 milioane. Povestea tinerei din Iaşi care a născut natural 4 bebeluşi o dată. “Am crezut că-s numai 2”

O femeie din judetul Iasi a ajuns la spital convinsa ca urmeaza sa nasca gemeni. Aceasta nu a mers la medic pentru a-si supraveghea sarcina, iar uimirea ei a fost imensa atunci cand a fost anuntata...
Autor: Ionuţ Cataramă | 24.10.2017 | 21:23

O femeie din judetul Iasi a ajuns la spital convinsa ca urmeaza sa nasca gemeni. Aceasta nu a mers la medic pentru a-si supraveghea sarcina, iar uimirea ei a fost imensa atunci cand a fost anuntata ca, in loc de doi bebelusi, a născut patru copii, 2 fetiţe şi 2 băieţei.  Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

ADVERTISEMENT

Tânăra mamă, care mai are încă 4 copii acasă, povesteşte că a fost o sarcină dificilă. Femeia spune că nu a fost la doctor să monitorizeze sarcina, prin urmare habar nu avea că urma să aibă cvadrupleţi. Acum şi ea şi soţul sunt extrem de fericiţi.

Mama copiilor: Am crezut că-s numai doi, dar au ieşit 4. Eram obosită, am născut greu.

ADVERTISEMENT

Reporter: Soţul dumneavoastră ce a zis?

Mama copiilor: Şi-a făcut cruce. A crezut şi el că sunt numai doi.

ADVERTISEMENT

Medicii de la Spitalul de Copii „Sf. Maria” spun că este un caz extrem de rar: doar o femeie din 13 milioane poate să nască natural într-o asemenea situaţie. Copilaşii s-au născut prea devreme, la 32 de săptămâni.

Asistentă: “A fost o surpriză şi pentru noi, pentru că o sarcină multiplă este un caz foarte rar. Copiii evoluează foarte bine, primesc bine alimentaţia şi în curând vor ajunge acasă la mama lor. Mama nu a ştiut că are aceşti 4 copii. Nu am avut 4 gemeni o dată, 2-3 au mai fost, dar 4 niciodată”

ADVERTISEMENT

Familia este însă foarte sărmană. Părinţii şi cei patru copii dorm într-o anexă a casei părinteşti. Conducerea Primăriei a promis că o să-I ajute să-şi pună la punct o locuinţa, ca să-i poată aduce într-un cămin decent şi pe bebeluşi.

Pr. Dan Damaschin: “Cred că nevoia reală a acestor patru îngeraşi este de a le asigura un sprijin pe termen lung, să identificăm un asistent personal care să asigure mamei sprijin, să ne gândim la nevoile reale şi nu doar o sticlă de ulei sau o pungă de făină”

ADVERTISEMENT

Acum, familia s-a reunit iar in casa lor sunt in total 10 bebelusi.

Tags:
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!