Life

Un celebru actor, cunoscut pentru rolul din serialul Breaking Bad, a murit la 52 de ani. Care a fost cauza decesului

Un cunoscut actor, care a avut un rol și în serialul Breaking Bad, a murit la 52 de ani. Familia sa a dezvăluit cauza decesului.
10.06.2023 | 17:20
Un celebru actor cunoscut pentru rolul din serialul Breaking Bad a murit la 52 de ani Care a fost cauza decesului
Un actor din serialul Breaking Bad a murit. Sursa foto: Twitter
ADVERTISEMENT

Mike Batayeh, un celebru actor american, care era cunoscut pentru rolul din serialul “Breaking Bad”, s-a stins in viață la vârsta de 52 de ani. Apropiații au dezvăluit care a fost cauza decesului.

Mike Batayeh, actor cunoscut pentru rolul din Breaking Bad, a murit la 52 de ani

Actorul a interpretat rolul managerului spălătoriei Lavandería Brillante Dennis Markowski în serialul “Breaking Bad”. De asemenea, a susținut show-uri de comedie în toată lumea.

ADVERTISEMENT

Cauza decesului lui Mike Batayeh a fost un atac de cord, după cum a precizat familia sa pentru publicația The Hollywood Reporter. Actorul s-a stins din viață pe 1 iunie, iar cei dragi au dat vestea în mediul online.

“Cu mare tristețe și inimă grea, eu și surorile mele anunțăm moartea fratelui nostru drag. Le va fi foarte dor de el celor care l-au iubit și toți vom simți lipsa capacității sale uimitoare de a face oamenii să râdă și de a le aduce atât de multă bucurie”, au scris membrii familiei actorului într-un mesaj publicat pe Facebook.

ADVERTISEMENT

În “Breakind Bad”, unde a jucat rolul managerului spălătoriei, compania a fost, de fapt, acoperirea lui Gus Fring (Giancarlo Esposito) pentru laboratorul său de metamfetamină folosit de Walt (Bryan Cranston) și Jesse (Aaron Paul).

Personajul lui Batayeh, care se numea Dennis Markowski, a fost ars de viu în închisoare pentru a fi împiedicat să le spună celor de la DEA ce știa despre imperiul deținut de Gus. Actorul a apărut în 3 episoade ale celebrului serial, între 2011 și 2012.

ADVERTISEMENT

În ce filme și seriale a mai jucat regretatul actor

În afară de rolul din serialul menționat mai sus, Mike Batayeh a jucat și în alte producții TV. Printre acestea se numără “Everybody Loves Raymond”, “It’s Always Sunny in Philadelphia”, “Touch”, “Sleeper Cell” și “The Shield”.

A avut și roluri în filme de-a lungul timpului, printre care “Gas”, “American Dreams”, “You Don’t Mess With the Zohan”, “American East” și “Detroit Unleaded”.  A susținut spectacole și pentru publicul din Dubai, fiind printre primii comedianți din Occident care au ajuns acolo.

ADVERTISEMENT

Serialul “Breaking Bad” a avut premiera în 2008. Producția a avut, în total, 5 sezoane. Din distribuție au făcut parte actorii Bryan Cranston, Aaron Paul, Anna Gunn, Dean Norris și RJ Mitte.

ADVERTISEMENT