Life

Un celebru actor din Squid Game a fost condamnat la închisoare! Acuzațiile grave care i s-au adus

Un actor din Squid Game a fost condamnat la închisoare. Acuzațiile care i s-au adus acestuia sunt unele destul de grave.
15.03.2024 | 22:27
Un celebru actor din Squid Game a fost condamnat la inchisoare Acuzatiile grave care i sau adus
Un celebru actor din Squid Game a fost condamnat la închisoare. Sursa foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Actorul O Yeong-su, cunoscut pentru rolul din Squid Game, are probleme serioase cu legea. Aceasta a fost condamnat la închisoare, din cauza unui dosar în care a fost acuzat de agresiune sexuală.

Un actor din Squid Game a fost condamnat la închisoare

Fanii actorului O Yeong-su, din Squid Game, sunt în stare de șoc după ce au aflat că acesta a fost condamnat la închisoare. El a fost acuzat de agresiune sexuală, dosarul datând de mai mulți ani.

ADVERTISEMENT

Actorul a intrat în atenția oamenilor legii din Coreea de Nord după ce o femeie l-a acuzat că a îmbrățișat-o și a sărutat-o pe gât, deși ea și nu și-a dat acordul și nu aveau o relație de așa natură.

La acel moment O Yeong-su și femeia se aflau într-o zonă rurală și pregăteau o piesă de teatru. Așa se face că, acum, actorul din Squid Game a primit o pedeapsă de opt luni de închisoare cu suspendare, după ce a fost găsit vinovat.

ADVERTISEMENT

Totodată, el a fost obligat să recunoască în fața instanței că a abuzat-o pe femeie. Actorul, pe de altă parte, consideră că decizia autorităților a fost nedreaptă și a făcut apel pentru a se rejudeca.

Actorul neagă toate acuzațiile

Actorul din Squid Game neagă toate acuzațiile care i se aduc și este afectat de situație. Înainte ca scandalul să izbucnească, el a avut o imagine curată și a fost apreciat de fanii serialului.

ADVERTISEMENT

Acuzațiile care i se aduc acum îi afectează pe cei care l-au apreciat după apariția în celebra serie, care a cucerit oameni din întreaga lume, dar și viața personală și cariera lui O Yeong-su.

Acesta a declarat că este dureros să treacă printr-o asemenea situație la vârsta lui și să îi fie pătată cariera pe care a clădit-o cu mult efort în atâția ani. O Yeong-su simte că viața i-a fost dată peste cap.

ADVERTISEMENT

„Faptul că sunt judecat pentru astfel de lucruri la această vârstă mă doare şi mă chinuie atât de tare… Simt că întreaga mea viaţă se destramă”, a declarat actorul din Squid Game, conform spynews.ro. 

ADVERTISEMENT