Life

Un celebru artist din România a fost atacat după concert: “Fără vorbe, fără tâlhărie, fără nimic”

Momente fără precedent un celebru artist din România. Bărbatul a fost atacat în plină stradă, cu mai multe obiecte metalice, după un concert.
04.02.2023 | 15:50
Un celebru artist din Romania a fost atacat dupa concert Fara vorbe fara talharie fara nimic
Un celebru artist din România a fost bătut după concertul e vineri seară. Sursă foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Un concert al unei trupe cunoscute din România a avut un final nu tocmai fericit. Solistul a ajuns să fie bătut de niște tineri, fără niciun motiv, spune el.

Solistul trupei Bucovina a fost atacat după concertul de noaptea trecută

Este vorba despre solistul trupei Bucovina, Florin Țibu. Trupa acestuia a susținut un concert sold-out la Iași, noaptea trecută, fix în orașul în care solistul locuiește.

ADVERTISEMENT

După ce formația de folk metal și-a finalizat prestația, Florin Țibu a mers spre casă, însă nu avea de unde să știe ce va urma.

Menționăm faptul că grupul rock Bucovina este extrem de popular și are concerte nu doar în România ci și în Europa, trupa fiind apreciată de publicul larg.

ADVERTISEMENT

De asemenea, concertul de aseară a însemnat totodată și lansarea noului album, ”Suntem aici”, iar locația a fost mai mult decât plină. Sute de fani au venit să-i vadă pe scenă, iar următorul concert este programat pentru sâmbătă seară, în aceeași locație.

Florin Țibu, în vârstă de 44 de ani a vorbit despre cele întâmplate noaptea trecută. Se pare că acesta se află într-o stare bună, deși atacul a fost unul cât se poate de brutal. 

ADVERTISEMENT
Florin Țibu a fost atacat pe stradă vineri seară. Sursă foto: Facebook / colaj Fanatik
Florin Țibu a fost atacat pe stradă vineri seară. Sursă foto: Facebook / colaj Fanatik

Cum se simte Florin Țibu după atacul de vineri seară

Într-o postare pe contul personal de Facebook, solistul trupei Bucovina povestește că mergea pe stradă spre casă, cu o glugă în cap, iar un grup de patru tineri l-au atacat.

Aceștia nu i-au spus nimic, nu a fost vorba nici de tâlhărie, ci doar de un atac cât se poate de dur.

ADVERTISEMENT

El a mai povestit că a fost lovit cu mai multe obiecte metalice, în față, fără a-și da seama însă ce au folosit aceștia. Pe de altă parte, vestea bună este că trupa va concerta și în această seară, în ciuda celor întâmplate noaptea trecută, a mai povestit artistul.

”În ciuda faptului ca am fost atacat aseară, în drum spre casă, și mi-am luat un neveu cu ceva (chei, cred eu) în mufarină, concertul de diseară se tine. N-o sa fiu chiar “bătrânelul ăla simpatic de la chitara”, dar mergem înainte”.

Mergeam pe strada pe care locuiesc, cu gluga în cap, un rucsac în spate, și în momentul în care am trecut pe lânga un grup de patru tineri, a apărut surpriza. Fără vorbe, fără tâlhărie, fără nimic” , a povestit rockerul de la Bucovina.

Menționăm faptul că trupa Bucovina a fost înființată în anul 2000 și chiar și acum se numără printre cele mai apreciate trupe de folk. Ea este formată din solistul Florin Țibu, Bogdan Luparu, Bogdan Mihuși Jorge Augusto Coan.

Amintim că și Margherita de la Clejani a fost atacată pe stradă în urmă cu câteva luni, iar acel moment a stârnit un val de critici și de reacții pe internet, dar și în spațiul public. 

ADVERTISEMENT
Tags: