News

Un celebru chef din Cluj, în comă după ce a fost bătut cu bestialitate la o petrecere. Medicii îi dau puține șanse

11.03.2021 | 23:03
Un celebru chef din Cluj in coma dupa ce a fost batut cu bestialitate la o petrecere Medicii ii dau putine sanse
ADVERTISEMENT

Adrian Pop, un celebru chef din Cluj, a ajuns în comă după ce a fost bătut cu bestialitate la o petrecere. Medicii sunt rezervați în privința șanselor acestuia de supraviețuire, bărbatul aflându-se în stare critică.

Potrivit informațiilor transmise de Inspectoratul de Poliție Cluj, la respectivul eveniment au participat și doi polițiști. Adrian Pop se afla la Pensiunea Suatu, fiind de serviciu.

ADVERTISEMENT

La localul respectiv a apărut un grup de petrecăreți, care nu au fost serviți, fiind invocate restricțiile cauzate de pandemie. Astfel, oamenii au decis să meargă la localul Papahida din Apahida. Cheful i-a însoțit.

Un celebru chef din Cluj, în comă după ce a fost bătut cu bestialitate la o petrecere. Medicii îi dau puține șanse

În timpul chefului, Adrian Pop a ieșit afară, însoțit de un alt bărbat. Ultimul prieten care l-a văzut stând în picioare a povestit că nimic nu prevestea tragedia.  Cheful a ieșit afară alătuti de un alt bărbat: „era unul mai mare și tatuat. Am aflat că era cumnatul polițistului Marchiș, sărbătoritul. Nu părea să fie scandal sau supărare”, a povestit bărbatul pentru EVZ.

ADVERTISEMENT

„Cert este că la un moment dat, chef Adrian Pop a ieșit afară, urmat de persoana respectivă. El nu fuma și m-am gândit că poate iasă să discute. Nu au trecut nici 30 de secunde și persoana respectiv și-a băgat capul pe ușă și a zis ceva de genul: haideți luați-vă bucătarul sau bucătarul e la pământ. Ceva de genul ăsta,” a adăugat.

Atât prietenul lui Adrian Pop, cât și patronul localului au sărit în ajutorul bărbatului. Echipajele de salvare au ajuns și ele suficient de repede, însă starea acestuia era una gravă.

ADVERTISEMENT

Potrivit polițiștilor clujeni, acesta a fost găsit în comă, având multiple lovituri la nivelul capului. Omul a fost transportat la la UPU Cluj, iar de acolo la Spitalul de Neurochirurgie.

„Cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal întocmit pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală. În referire la desfășurarea evenimentului privat, împrejurare prin care s-ar fi încălcat interdicțiile impuse în perioada stării de urgență și la care ar fi participat doi polițiști clujeni, precizăm că la data de 10 martie a.c., conducerea Inspectoratului a dispus efectuarea de verificări”, a transmis IPJ Cluj, potrivit sursei citate anterior.

ADVERTISEMENT

Medicii îi dau puține șanse de supravietuire: „este în stare critică. Când spun critic, înseamnă că e critic. Mai multe amănunte nu vă pot oferi”, a spus pr. dr Ștefan Florian.

ADVERTISEMENT