News

Un celebru DJ a fost găsit mort într-o cameră de hotel din Pitești. Cum s-a întâmplat tragedia

11.01.2021 | 11:20
Un celebru DJ a fost gasit mort intro camera de hotel din Pitesti Cum sa intamplat tragedia
Un celebru DJ a fost găsit mort într-o cameră de hotel din Pitești. Cum s-a întâmplat tragedia. Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Tragedie în lumea muzicii, după ce un DJ celebru a fost gpsit mort într-o cameră de hotel din Pitești seara trecută. Artistul avea 62 de ani și încă nu se cunosc cauzele care au dus la deces. 

Este vorba despre muzicianul Pascal di Fazio, cunoscut ca DJ Pascal, unul dintre cei mai îndrăgiți din Pitești și din întreaga țară. Acesta nu a mai răspuns la telefonul din cameră, djupă cum au spus angajații hotelului potrivit gândul.ro.

ADVERTISEMENT

DJ Pascal era renumit pentru concertele pe care le dădea în cluburile din Pitești, dar și în cele de pe litoral, mai ales în Mamaia, unde a bucurat generații întregi de tineri.

Un celebru DJ a fost găsit mort într-o cameră de hotel din Pitești

Pascal di Fazio, cunoscut publicului sub numele de DJ Pascal, a decedat noaptea trecută într-o cameră de hotel din Pitești. Angajații hotelului susțin că artistul n mai răspundea la telefon, iar unul dintre ei a mers în cameră să verifice dacă totul este bine.

ADVERTISEMENT

Din păcate, acesta a fost găsit fără suflare, însă cauzele morții sunt incerte, întrucât trupul său nu a prezentat urme de violență fizică. Criminaliștii cre au sosit la fața locului pentru a cerceta cauzele exacte ale decesului.

În urma autopsiei, se pare că artistul ar fi decedat din cauza unor motive medicale, însă nu este clar de ce suferea acesta, potrivit Ziarul Argeșul. Aceeași sursă menționează că DJ Pascal s-a stins din viață în cartierul Trivale din Pitești.

ADVERTISEMENT
DJ Pascal
DJ Pascal a murit seara trecută. Sursa foto: Facebook

Angajații hotelului respectiv au constatat că banii erau în cameră și ușa era încuiată pe dinăuntru în momentul în care l-au găsit pe bărbat, așa că nu poate fi vorba despre un atac din parte altcuiva.

„Offffff, am avut ocazia să îl cunosc, un om cu un caracter extraordinar: DUMNEZEU SĂ TE ODIHNEASCĂ ÎN PACE!”, „Nu-mi vine să cred… Dumnezeu să îl ierte”, „Dumnezeu să-l ierte… Dj-ul copilăriei noastre…”, „Dumnezeu să-l ierte! Adio, prieten drag Pascal”, „Adio prieten drag 😔”TE JUR”, ne vei lipsi enorm Dj Pascal Di Fazio 😔 R.I.P. DJ Pascal”, au fost doar câteva dintre mesajele de condoleanțe postate pe pagina DJ-ului.

ADVERTISEMENT

Moartea subită a artistului a șocat pe toată lumea, după cum se poate observa în comentariile menționate mai sus.

ADVERTISEMENT
Tags: