Life

Un celebru prezentator de la România TV s-a îmbolnăvit de coronavirus. Primele declarații

04.12.2020 | 11:29
Un celebru prezentator de la Romania TV sa imbolnavit de coronavirus Primele declaratii
ADVERTISEMENT

Numărul persoanelor care au contactat noul coronavirus crește de la o zi la alta, iar printre cei care se infectează de COVID-19 se numără și vedete din România. Marius Niță, jurnalist și prezentator România TV, a fost diagnosticat cu noul coronavirus.

Fie că vorbim de prezentatori tv, actori, cântăreți sau oameni din alte domenii, indiferent de statutul social, boala pune stăpânire pe oricine.

ADVERTISEMENT

Celebrul moderator de la România a făcut anunțul trist prin intermediul paginii de Facebook, unde a ținut să spună că în urma testelor efectuate medicii i-au dat trista veste că este confirmat cu COVID-19.

Din fericire, până acum, starea de sănătate a jurnalistului este una stabilă, iar acum se află în izolare la domiciliu, unde este sub tratament specific virusului COVID-19. De altfel, acesta are grijă de sănătatea lui cu o dietă adecvată.

ADVERTISEMENT
Marius Niță este un cunoscut jurnalist și totodată un celebru prezentator de la România TV
Marius Niță este un cunoscut jurnalist și totodată un celebru prezentator de la România TV

„Eram destul de pozitiv,  acum o confirmă și parafa medicului”, a menționat Marius Niță e Facebook, unde a primit un val de încurajări și aprecieri, semn că este iubit și susținut de sutele de mii de persoane care îl urmăresc în fiecare zi pe micul ecran.

Prezentatorul tv va lipsi o perioadă de la tv, pentru a se recupera și a se vindeca de noul coronavirus. FANATIK a aflat că starea de sănătate a jurnalistului este una bună și că, momentan, nu sunt motive de îngrijorare. „Sunt bine, nu am simptome”, ne-a spus Marius Niță.

ADVERTISEMENT

Vedete din România bolnave de covid-19

Noul coronavirus nu i-a ocolit nici pe cele mai cunoscute personaje din showbiz, printre care Adelina Pestrițu, Irina Loghin și familia sa, Gică Popescu, Victor Pițurcă, Mihai Rotaru, patronul echipei Universitatea, Mihai Stoica, Neti Sandu, Andreea Marinescu.