Un cerșetor din Constanța povestește cum câștigă 1.200 de lei pe zi: ”Cât iei tu într-o lună, eu fac în două zile”. Video

Adrian Baciu   
în HotNews
27/07/2020, 10:06
Un cerșetor din Constanța povestește cum câștigă 1.200 de lei pe zi: ”Cât iei tu într-o lună, eu fac în două zile”. Video
Un cerșetor din Constanța povestește cum câștigă 1.200 de lei pe zi. Sursa foto: ziuaconstanta.ro

Un cerșetor din Constanța povestește cum ajunge să câștige până la 1.200 de lei pe zi în orașul de la malul Mării Negre.

Într-o perioadă a concediilor, cu sute de mii de turiști pe litoral, cerșetorii o duc regește, cu venituri la care oamenii de rând nici nu visează.

Cel puțin asta dezvăluie, recent, un om al străzii din Constanța, cel care se laudă cu câștiguri zilnice pentru care unii muncesc aproape o lună de zile.

Un cerșetor din Constanța spune că ajunge să câștige 1.200 de lei pe zi

În această perioadă, un cerșetor din Constanța a fost filmat în timp ce se laudă, fără nicio reținere, că ajunge să adune, pe zi, până la 1.200 de lei. Totul, din ”meseria” sa.

Dezvăluirea cu adevărat incredibilă a acestui ”venit” a fost făcută de un cerșetor aflat în trafic. ”Mai mult ca tine fac. Cât iei tu într-o lună, eu fac în două zile, i-a spus omul străzii șoferului care îl filma.

Concomitent, acesta îi flutura un teanc consistent de bani prin față. Cerșetorului nu părea să-i pese de faptul că tocmai primise o amendă de 500 de lei.

Poliția din Constanța, amenzi de aproape 10 mii de lei

În plin sezon, numărul cerșetorilor a crescut considerabil la Constanța, fapt pentru care autoritățile au fost nevoite să aplice mai multe zeci de amenzi.

Numai în ultima lună, Poliția Locală Constanța a dat 70 de sancțiuni, în valoare de 9.500 lei.

Autoritățile fac apel la constănțeni și turiști ca în cazul în care observă astfel de persoane care apelează la mila publicului să sune la numerele de telefon ale Direcției Generale Poliția Locală Constanța, 0241484205 – Dispecerat sau 0799/606142 – WhatsApp.

Închide ×