ADVERTISEMENT
News

Un cerșetor român din Spania a găsit o borsetă plină cu bani. Ce a decis să facă bărbatul

Autor: Flaviu Popa | 26.08.2020 | 22:57
Un cerșetor român din Spania a găsit o borsetă plină cu bani. Ce a decis să facă bărbatul
Un cerșetor a înapoiat o borsetă cu bani găsită pe plajă. Foto: Hepta

Un cerșetor român a devenit erou într-un micuț orășel din Spania, după ce a găsit o borsetă cu bani pe plajă și a decis să o ducă la Poliție.

ADVERTISEMENT

Cerșetorul în vârstă de 59 de ani e returnat fără să stea pe gânduri borseta cu bani și cu acte găsită pe o plajă din Alicante.

Cu toate că orice alt om s-ar fi gândit de 10 ori înainte să înapoieze banii găsiți, românul a preferat să fie corect și să înapoieze bunul găsit.

ADVERTISEMENT

Un cerșetor român din Spania a decis să înapoieze o borsetă plină cu bani, găsită pe plajă

Potrivit publicației La Vanguardia, un turist își pierduse borseta în zona plajei San Juan din Alicante și nu a mai sperat că o va recupera.

Cerșetorul a găsit borseta în 20 august, după care a căutat imediat o patrulă de poliție pentru a preda banii și actele.

ADVERTISEMENT

Surprinși, polițiștii i-au mulțumit bărbatului și au preluat bunurile găsite, printre care mai multe documente și bani, conform sursei citate.

În borsetă se găseau 120 de euro dar și documente personale care aparțineau unui turist belgian, conform Libertatea. Turistul nu este momentan de găsit, însă oamenii legii fac demersuri pentru a-i înapoia bunurile.

ADVERTISEMENT

Așadar, borseta a fost predată celor de la Departamentul Bunuri Pierdute, astfel că reprezentanții Consulatului Belgiei din Spania fac acum demersurile necesare pentru a-l găsi pe turistul care și-a pierdut banii și actele.

Cerșetorul ar putea fi răsplătit după ce borseta va ajunge în posesia celui care a pierdut-o, precizează presa din Spania.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!