News

Un cioban a fost împușcat de polițiști, după ce a sărit cu furca la ei

03.09.2020 | 20:59
Un cioban a fost impuscat de politisti dupa ce a sarit cu furca la ei
Bărbatul a fost împușcat de polițiști, după ce i-a atacat cu furca. Foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Un cioban a fost împușcat în picior după ce a sărit cu furca la mai mulți polițiști în Constanța, pentru că a fost somat să părăsească un teren agricol.

Ciobanul agresiv intrase cu turma pe ogorul unui localnic și nu a vrut să elibereze locul nici atunci când a fost somat de oamenii legii.

ADVERTISEMENT

Incidentul s-a produs miercuri, 2 septembrie, în jurul orei 20:30, potrivit Adevărul.

Un cioban agresiv a sărit cu furca la polițiști, însă a fost împușcat

Polițiștii au fost sesizați în jurul orei 20:20 că în extravilanul localitățiii Mihai Viteazu din județul Constanța, un bărbat a intrat cu o turmă de capre pe o cultură care nu-i aparține.

Mai mulți polițiști din cadrul Secției 5 Rurală Cogeleac s-au deplasat la fața locului, însă au avut nevoie de întăriri pentru că individul a devenit agresiv.

ADVERTISEMENT

Ciobanul în vârstă de 30 de ani i-a atacat pe polițiști cu o furcă, după care a încercat să fugă de la fața locului. În consecință, polițiștii au folosit focuri de avertisment și l-au rănit în picior pe individ. Ciobanul a fost transportat la spital pentru a primit îngijiri medicale.

Întrucât poliţiştii au fost ameninţaţi cu acte de violenţă de către persoana în cauză, aceasta având asupra sa o furcă şi manifestând un comportament agresiv, au solicitat sprijin unui alt echipaj de poliţie.

ADVERTISEMENT

Dat fiind faptul că acesta nu s-a conformat solicitărilor poliţiştilor şi s-a manifestat agresiv, fugind de la faţa locului, s-au folosit focuri de avertisment, în urma cărora bărbatul, de 30 de ani, a fost rănit în picior.

Acesta a fost ulterior transportat la spital pentru îngrijiri medicale. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ultraj“, au transmis reprezentanții IPJ Constanţa.

ADVERTISEMENT

Știre în curs de actualizare