ADVERTISEMENT
News

Un cioban a fost împușcat de polițiști, după ce a sărit cu furca la ei

Autor: Flaviu Popa | 03.09.2020 | 20:59
Un cioban a fost împușcat de polițiști, după ce a sărit cu furca la ei
Bărbatul a fost împușcat de polițiști, după ce i-a atacat cu furca. Foto: Hepta

Un cioban a fost împușcat în picior după ce a sărit cu furca la mai mulți polițiști în Constanța, pentru că a fost somat să părăsească un teren agricol.

ADVERTISEMENT

Ciobanul agresiv intrase cu turma pe ogorul unui localnic și nu a vrut să elibereze locul nici atunci când a fost somat de oamenii legii.

Incidentul s-a produs miercuri, 2 septembrie, în jurul orei 20:30, potrivit Adevărul.

ADVERTISEMENT

Un cioban agresiv a sărit cu furca la polițiști, însă a fost împușcat

Polițiștii au fost sesizați în jurul orei 20:20 că în extravilanul localitățiii Mihai Viteazu din județul Constanța, un bărbat a intrat cu o turmă de capre pe o cultură care nu-i aparține.

Mai mulți polițiști din cadrul Secției 5 Rurală Cogeleac s-au deplasat la fața locului, însă au avut nevoie de întăriri pentru că individul a devenit agresiv.

ADVERTISEMENT

Ciobanul în vârstă de 30 de ani i-a atacat pe polițiști cu o furcă, după care a încercat să fugă de la fața locului. În consecință, polițiștii au folosit focuri de avertisment și l-au rănit în picior pe individ. Ciobanul a fost transportat la spital pentru a primit îngijiri medicale.

Întrucât poliţiştii au fost ameninţaţi cu acte de violenţă de către persoana în cauză, aceasta având asupra sa o furcă şi manifestând un comportament agresiv, au solicitat sprijin unui alt echipaj de poliţie.

ADVERTISEMENT

Dat fiind faptul că acesta nu s-a conformat solicitărilor poliţiştilor şi s-a manifestat agresiv, fugind de la faţa locului, s-au folosit focuri de avertisment, în urma cărora bărbatul, de 30 de ani, a fost rănit în picior.

Acesta a fost ulterior transportat la spital pentru îngrijiri medicale. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ultraj“, au transmis reprezentanții IPJ Constanţa.

ADVERTISEMENT

Știre în curs de actualizare

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!