Un club cu 105 ani de tradiţie din Italia s-a desfiinţat! Fanii au ieşit cu sicriul pe străzi

Marian Popovici   
în STIRI INTERNATIONALE
07/11/2017, 13:32
Un club cu 105 ani de tradiţie din Italia s-a desfiinţat! Fanii au ieşit cu sicriul pe străzi

Clubul italian Modena a fost exclus din Serie C şi a dat faliment. Clubul cu o tradiţie de 105 ani se va închide după ce nu s-a mai prezentat la ultimele 4 meciuri din campionat. Problemele cu banii au determinat închiderea clubului la care a antrenat şi fostul tehnician al Rapidului, Cristiano Bergodi. 

Judecătorul sportiv al Ligii de fotbal a decis excluderea clubului din campionat. Fanii au reacţionat imediat după dispariţia clubului şi au ieşit pe străzi purtând pe braţe un sicriu în culorile clubului. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Bergodi a antrenat Modena în 2012

La Modena a jucat Cristian Daminuţă în anul 2009 când a fost împrumutat de Inter Milano. Echipa a fost antrenată de Cristiano Bergodi în sezonul 2010-2012 când formaţia era în Serie B. Clubul italian a jucat 28 de sezoane în Serie A.

Falimentul a fost pronunţat pe data de 5 noiembrie când nu s-au mai putut plăti salariile jucătorilor şi nici chiria la stadion. Clubul Modena a fost exclusă de pe stadionul unde îşi desfăşura meciurile de pe teren propriu, iar jucătorii au intrat în grevă.

Închide ×