Fotbal international

Un club de fotbal le oferă fanilor vouchere pentru vizite la bordel. “Oferta e de actualitate”

19.10.2018 | 15:10
Un club de fotbal le ofera fanilor vouchere pentru vizite la bordel Oferta e de actualitate

Oficialii unui club de fotbal din Austria s-au gândit la o metodă inedită de a atrage fanii la stadion. SV Gossendorf, echipă care activează în ligile inferioare, joacă pe 24 octombrie în Cupă cu Grazer AK, iar gazdele au decis ca fanii care au împlinit vârsta de 19 ani și care vor veni să își susțină favoriții să primească vouchere pentru vizite la bordel. Mai precis, pentru achiziționarea de băuturi din bordelul “Inkognito”, care este și sponsorul echipei.

Oferta celor de la SV Gossendorf a fost postată pe pagina oficială de Facebook a clubului, însă a fost ștearsă după ce a stârnit un val de reacții negative. Oferta noastră este de actualitate. Considerăm că nu am jignit pe nimeni. Faptul că avem un bordel ca sponsor principal nu este văzut cu ochi buni de federația locală”, a declarat Andreas Waltenstorfer, președintele clubului, după ce mai mulți suporteri și-au exprimat nemulțumirea cu privire la reputația localului.

Clubul de fotbal SV Gossendorf le oferă fanilor vouchere pentru bordel

Nu este prima ofertă de acest gen venită din partea celor de la SV Gossendorf, iar oficialii clubului nu înțeleg nemulțumirea fanilor, de vreme ce bordelurile sunt foarte frecventate de austrieci. “Sunt de părere că sponsorul nostru ar fi putut investi și în lucruri mai proaste decât într-un club de sport. Am avut o ofertă similară și cu doi ani în urmă, cu ocazia altui meci cu Grazer AK, dar atunci nu s-a făcut atâta vâlvă”, a mai spus Andreas Waltenstorfer.

Clubul ai căror șefi au venit cu ideea de a oferi vouchere pentru bordel fanilor își desfășoară activitatea în orașul austriac Gossendorf, localitate cu aproape 4.000 de locuitori, aflată la sud de Graz, în districtul Graz-Umgebung, provincia Styria. Bordelul “Inkognito”, care este și sponsorul echipei din Gossendorf, se află în imediata apropiere a stadionului.