Un club de tradiţie din Primera îl vrea pe Stanciu! Anunţul ibericilor

Marian Popovici   
in Stiri sportive
17/08/2016, 11:11
Un club de tradiţie din Primera îl vrea pe Stanciu! Anunţul ibericilor

Nicolae Stanciu are un început de sezon foarte bun alături de Steaua. Mijlocaşul ofensiv al Stelei e dorit de mai multe cluburi din Europa, iar ultima formaţie intrată pe această listă e Espanyol, anunţă presa din Catalunya.

Stanciu a fost dorit în sezonul trecut de Gâlcă la gruparea catalană, însă şi noul antrenor, Quique Sanchez Flores îl doreşte pe român în Primera. Ibericii scriu că antrenorul le-a cerut oficialilor clubului transferul românului, chiar dacă asta înseamnă un efort financiar destul de important pentru Espanyol.

Celta Vigo şi-a trimis reprezentaţii pe Arena Naţională pentru a-l urmări pe Stanciu la meciul cu City. Presa din Spania scrie că atît Celta Vigo, cît şi Espanyol ar oferi 8 milioane de euro în schimbul românului.

Ştirea MOMENTULUI

FCSB – Hajduk Split 2-1 în turul 3 preliminar Europa League. Gnohere, eroul roş-albaştrilor! Calificare dramatică!

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×