Carousel hot news

Angajatul unui club din Anglia s-a convertit la islam. A trimis fotografii cu stadionul în Pakistan. Decizia oficialilor

Probleme mari pentru un club de fotbal care evoluează în Championship, Liga 2 din Anglia, după ce un angajat s-a convertit la islam şi a oferit informaţii în legătură cu această formaţie....
Autor: Iuliana Spirache | 07.10.2017 | 16:56
Angajatul unui club din Anglia s-a convertit la islam. A trimis fotografii cu stadionul în Pakistan. Decizia oficialilor

Probleme mari pentru un club de fotbal care evoluează în Championship, Liga 2 din Anglia, după ce un angajat s-a convertit la islam şi a oferit informaţii în legătură cu această formaţie.

Milwall evoluează în Championship, iar oficialii echipei trec prin momente dificile după ce un angajat al clubului s-a convertit la islam şi a trimis mai multe fotografii cu stadionul în Pakistan. Conform informaţiilor făcute publice de englezii de la “The Sun”, clubul Milwall l-a suspendat imediat din funcţie pe angajatul său şi a sesizat poliţia.Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA 5 pentru a vedea programul şi rezultatele din celelalte jocuri din preliminariile CM 2018! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi.

Angajatul clubului din Anglia converitit la islam se află în concediu medical

“Autorităţle au discutat cu oamenii din staff-ul clubului şi au luat lucrurile în serior”, a spus un oficial al clubului Milwall, conform sursei citate. Angajatul care a trimis pozele în orientul mijlociu lucrează de mai bine de zece ani în cadrul clubului.

Conorm susei citate, angajatul clubului Milwall a fost trimis la o revizuire psihiatrică, iar acum se află acasă, în concediu medical.

După 11 etape jucate în Championship, Millwall se află pe poziţa a 14-a, cu 13 puncte, 3 victori, 4 egaluri şi 4 înfrângeri.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!