Un club din Liga 1 îl vrea pe Burleanu preşedinte: „Îi dăm bani mulţi”

Eduard Popa   
in Fotbal intern
30/03/2018, 16:34
Un club din Liga 1 îl vrea pe Burleanu preşedinte: „Îi dăm bani mulţi”

Revista Fanatik / Septembrie - 48 de pagini, numai 5 lei
48 de pagini, numai 5 lei

Petre Cozma, răvăşit de eliberarea ucigașilor fiului: „Îi iau cu lopata!”
Acum la toate punctele de presă

Este vorba despre FC Botoşani, formaţie care a ratat la limită calificarea în play-off. Patronul moldovenilor, Valeriu Iftime, susţineă că ar dori să îl ia în echipa sa pe Burleanu, dacă acesta nu va fi votat din nou în fruntea FRF.

“Domnul Burleanu nu e mare om de afaceri, dar a făcut o şcoală de management… nu e securist, e o glumă fără margini. Când vorbeşti cu el, pare ok. Are un doctorat făcut afară. E un om care a citit şi care ştie să-şi organizeze echipa. Dacă un preşedinte n-a furat sau n-a făcut greşeli grave, i-aş mai da un mandat. Dacă ar pierde alegerile, l-aş lua preşedinte la Botoşani! Pe bani mulţi!”

„Burleanu m-a ajutat să merg la meci la Boca Juniors”

„Am fost la un moment dat în Argentina şi am vrut să merg la un meci al celor de la Boca Juniors. Domnul Burleanu a vorbit cu preşedintele federaţiei din Argentina, care mi-a spus că are o părere foarte bună despre Burleanu”, a mai spus Iftimem pentru emisiunea ProSport Live. Răzvan Burleanu, Ionuţ Lupescu şi Marcel Puşcaş sunt cei trei candidaţi cotaţi cu şanse reale la câştigarea alegerilor de la FRF, programate pe 18 aprilie.

Închide ×