Sport

Un club din Liga 1 l-a avertizat pe Ondrasek înainte să semneze cu FCSB: „Bă, nu te duce acolo, că nu o să stai mult!”. Exclusiv

Attila Hadnagy, directorul sportiv al celor de la Sepsi Sfântu Gheorghe, a vorbit, în exclusivitate, pentru FANATIK, despre atacantul Zdenek Ondrasek, care a ales să meargă la FCSB, deși a fost atenționat că nu este cea mai bună alegere.
07.08.2021 | 19:28
Un club din Liga 1 la avertizat pe Ondrasek inainte sa semneze cu FCSB Ba nu te duce acolo ca nu o sa stai mult Exclusiv
Un club din Liga 1 l-a avertizat pe Ondrasek înainte să semneze cu FCSB: „Bă, nu te duce acolo, că nu o să stai mult!”. Exclusiv
ADVERTISEMENT

Așa cum FANATIK a anunțat în exclusivitate, Zdenek Ondrasek s-a despărțit de FCSB, la începutul acestei luni.

Zdenek Ondrasek (32 de ani) fusese transferat de FCSB, în luna iulie, liber de contract, de la Viktoria Plzen.

ADVERTISEMENT

Atacantul ceh a bifat doar 113 minute pentru FCSB, în trei partide.

Sepsi l-a avertizat pe Ondrasek înainte să semneze cu FCSB

Attila Hadnagy susține că Sepsi a fost cât pe ce să-l transfere pe Zdenek Ondrasek, însă, în ultimul moment, atacantul ceh a decis să semneze cu FCSB.

Totodată, oficialul lui Sepsi spune că Ondrasek a fost avertizat cu privire la „malaxorul de jucători” al lui Gigi Becali și i-a fost oferit drept exemplu cazul lui Ante Vukusic, care nu a stat prea mult timp la FCSB.

ADVERTISEMENT

Deși Ondrasek este liber de contract, Hadnagy susține că Sepsi nu mai este interesată de serviciile fotbalistului ceh.

„Ne mai trebuie un atacant. Ondrasek a fost în vizorul nostru. A plecat la Steaua (n.r. FCSB). Dacă ne-a refuzat… noi am vorbit cu el, i-am transmis și ce s-a întâmplat cu Vukusic.

ADVERTISEMENT

Noi i-am zis că nu o să joace mai mult de două etape, el a zis că o să joace. Prima oară, Steaua nici nu a știut de Ondrasek. Noi vorbisem înainte cu o lună cu Ondrasek.

Ne-am înțeles, în mare, apoi a ales FCSB, asta e. S-a dus la FCSB, noi nu-l mai vrem, așa a fost și cu Vukusic. Amândoi au fost dați afară. La noi, înseamnă foarte mult să ai caracter.

ADVERTISEMENT

Dacă nu are caracter, nu mai are ce să caute la Sfântu Gheorghe. Noi l-am atenționat: «Bă, nu te duce acolo, că nu o să stai mult».

I-am trimis și declarațiile lui Vukusic, dar, dacă nu a înțeles… El a zis că se duce la cea mai bună echipă din România. Na, s-a dus, dar a și plecat repede”, a declarat Attila Hadnagy, în exclusivitate, pentru FANATIK.


  • (P) Cota BETANO FCSB – Gaz Metan Mediaș: 2,30 este cota pentru „ambele marchează”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT