De necrezut! Un club din Premier League, la un pas de dispariţie. “N-avem bani de salarii!”

Iuliana Spirache   
in STIRI INTERNATIONALE
26/03/2018, 21:20
De necrezut! Un club din Premier League, la un pas de dispariţie. “N-avem bani de salarii!”

Mark Jenkins, directorul general al lui West Bromwich, a anunţat că situaţia de la clubul din Premier League nu este una tocmai bună. Deşi anul trecut WBA a primit 114 milioane de lire sterline doar din drepturile TV, Jenkins susţine că nu mai sunt bani de salarii.

Deşi Premier League este cel mai bogat campionat din lume, iar echipele primesc în fiecare sezon cel puţin 100 de milioane de lire sterline, West Bromwich nu şi-a gestionat foarte bine banii. Astfel Mark Jenkins a anunţat că a rămas şocat în momentul în care a ajuns la clubul din Premier League. 

“Când am revenit am rămas şocat de ceea ce am găsit!”

“Nu mai sunt bani de salarii. Avem de plătit salarii, rate din transferuri, rate pentru împrumuturile de jucători – toate sunt la un nivel record şi am ajuns în această situaţie. Să fiu sincer, când am revenit am rămas şocat de ceea ce am găsit şi de ce decizii s-au luat”, a spus Mark Jenkins, conform Daily Mail.

Ştirea MOMENTULUI

Jucătorii lui Dinamo, amenințați că nu-și vor mai primi salariile! ”Ei știu doar să aibă cereri”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×