Sport

Un club din Serie A a pus ochii pe patru talente din Liga 1. Vedetele lui Gigi Becali de la FCSB și Rareş Ilie de la Rapid pot ajunge în Italia

Patru talente ale fotbalului românesc, Octavian Popescu, Darius Olaru și Ianis Stoica de la FCSB, plus Rareș Ilie de la Rapid, au intrat în atenția clubului Torino din Serie A.
22.04.2022 | 18:28
Un club din Serie A a pus ochii pe patru talente din Liga 1 Vedetele lui Gigi Becali de la FCSB si Rares Ilie de la Rapid pot ajunge in Italia
Patru talente ale fotbalului românesc, Octavian Popescu, Darius Olaru și Ianis Stoica de la FCSB, plus Rareș Ilie de la Rapid, au intrat în atenția clubului Torino din Serie A. Sursă foto: Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

Octavian Popescu este ”perla” din curtea lui Gigi Becali și finanțatorul ”roș-albaștrilor” nici nu se gândește să-l vândă în acest moment, dorind să obțină în viitor pe el nu mai puțin de 50 de milioane de euro.

Patru dintre cei mai talentați jucători din Casa Pariurilor Liga 1, în atenția unui club din Serie A

Cei patru jucători din Casa Pariurilor Liga 1, unii dintre cei mai talentați tineri fotbaliști români, se află pe radarul conducătorilor clubului Torino, care se gândesc serios să creeze o nouă legiune română în Serie A.

ADVERTISEMENT

Cotidianul Tuttosport a scris că ocupanta locului 11 din Italia este tot mai interesată de aducerea lui Octavian Popescu, Darius Olaru, Ianis Stoica și Rareș Ilie. Jurnaliștii au precizat și sumele pentru care se pot face transferurile, dar, cel puțin în ceea ce-l privește pe Popescu, cifra este departe de cerințele lui Gigi Becali.

Sursa citată menționează că principala țintă este Octavian Popescu, dar admite că mutarea este dificilă având în vedere concurența pentru jucător. Italienii anunță că fotbalistul este cotat la o sumă sub 10 milioane de euro, dar este clar că patronul FCSB-ului nu-i va da drumul pe bani așa puțini.

ADVERTISEMENT

”Olaru are 31 de meciuri în campionat, nu prea multe goluri, 3, dar multe pase decisive, 10. Este evaluat la o sumă cuprinsă între 6 și 8 milioane de euro. Dacă la Popescu există o concurență mare, în cazul lui Olaru sunt mai multe șanse”, au scris italienii.

Panduru nu crede în aceste transferuri

”Toro poate aduce alți doi tineri din școala românească. Unul joacă tot pentru Steaua (n.r. – FCSB), un fotbalist de perspectivă care poate evolua în benzi sau în centru, iar celălalt evoluează pentru Rapid București.

ADVERTISEMENT

Ianis Stoica a marcat șapte goluri în 27 de meciuri și are patru assist-uri până acum. Rareș Ilie a strâns 32 de meciuri la Rapid, a marcat cinci goluri și a oferit nouă pase decisive”, este prezentarea făcută celor doi tineri fotbaliști români.

Fostul internațional Basarab Panduru nu crede în aceste transferuri și consideră că sumele care se cer pe jucătorii români sunt umflate. ”Nu mai spun că nu e vândut Ianis Stoica pentru că găseşti nebuni care plătesc 13 milioane. Nu mă aşteptam niciodată să dea pe Man cineva 12-13 milioane de euro.

ADVERTISEMENT

Şi acum să vii să spui că dă cineva trei milioane pe Stoica. Poa’ să dea, nu mai zic nimic, tac din gură. Găseşti pe cineva să dea trei milioane pe el. Pe Popescu să dea 30 de milioane nu cred că se găseşte niciodată nimeni. Asta cred”, a declarat Panduru la Orange Sport.


  • (P) Cota BETANO pentru Farul – FCSB: 1,88 este cota pentru ”x2 și sub 2,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT