Fotbal international

Un coleg al lui Ștefan Radu este acuzat că e infectat cu COVID-19: „Are virusul, dar ascunde!”

26.05.2020 | 19:57
Un coleg al lui Stefan Radu este acuzat ca e infectat cu COVID19 Are virusul dar ascunde
ADVERTISEMENT

Massimo Brambati, fostul jucător al lui Torino și Bari, actual impresar, a lansat o serie de acuze la adresa lui Thomas Strakosha, portarul lui Lazio, coleg cu Ștefan Radu, despre care spune că are coronavirus.

Un coleg al lui Ștefan Radu, acuzat că are coronavirus

Thomas Strakosha, colegul lui Ștefan Radu de la Lazio, e acuzat că ar avea coronavirus, dar ascunde acest lucru: Sunt doi jucători, unul de la Milan şi unul de la Lazio, care au fost depistaţi pozitiv la testul pentru coronavirus.

ADVERTISEMENT

Cel de la Lazio este Strakosha, despre care clubul susţine că are o accidentare la gleznă, dar de fapt el are coronavirus”.

„Nu ştiu dacă Ibrahimovic are probleme, dar de la Milan este Kessie cel depistat pozitiv, Cum el a călătorit înapoi din Africa împreună cu Gervinho, şi acesta este în carantină acum,”, a declarat impresarul Brambati.

ADVERTISEMENT

Replica dură a lui Strakosha

Strakosha s-a enervat când a auzit ce a spus Brambati și l-a contrat dur: „Ar trebui să-ţi fie ruşine să spui asemenea minciuni gogonate, şi dacă nu ai fi mai în vârstă, ţi-aş cere socoteală personal pentru că dai informaţii false”.

Brambati s-a scuzat și a explicat de ce a făcut mai multe dezvăluiri: „Vreau ca aceste dezvăluiri să arate ce se poate întâmpla dacă fotbalul italian nu adoptă protocolul din Bundesliga, unde doar jucătorul depistat pozitiv, nu întreaga echipă, intră în carantină.

ADVERTISEMENT

Altfel, dacă nu luăm această măsură riscăm ca Serie A să înceapă şi să se întrerupă din nou”.

Între timp, protocolul care se întinde pe distanța a nu mai puțin de 36 de pagini și este încheiat între oficialii fotbalului italian și reprezentanții guvernului (minsitrul Sănătății și cel al Sportului) va face să avem un fotbal SF în Peninsulă.

ADVERTISEMENT

Sunt introduse reguli care nu au mai existat niciodată de când se joacă fotbal în această țară, reguli determinate de izbucnirea pandemiei de coronavirus, care obligă la luarea unor măsuri execpționale în scopul prevenirii răspândirii acesteia prin manifestările de tip sportiv.

Practic italienii vor duce conceptul de distanțiere socială la niște parametri greu de imaginat, totul având ca scop obținerea acceptului din partea guvernului pentru reluarea campionatelor primelor două divizii cel mai târziu la 20 iunie.

ADVERTISEMENT