Fotbal intern

Mircea Rednic confirmă Fanatik. Parfait Mandanda primeşte 1.700 de euro la Dinamo!

14.05.2019 | 14:21
Mircea Rednic confirma Fanatik Parfait Mandanda primeste 1700 de euro la Dinamo

Situație neașteptată în lotul lui Mircea Rednic. FANATIK a aflat că un coleg de la Dinamo câștigă mai mulți bani din salariu decât Dan Nistor! Este vorba despre portarul Parfait Mandanda, adus sub formă de împrumut de la Charleroi. Ce sumă încasează lunar fratele lui Steve Mandanda și în ce condiții ar putea rămâne și din vară la formația din Ștefan cel Mare.


UPDATE 14 mai 2019 / Mircea Rednic a confirmat informaţia exclusivă oferită de FANATIK. “Am vorbit pentru Mandanda, mi-ar conveni să rămână. Adevărul e că-i plătim 1.700 de euro pe lună. Vom mai aduce un portar, trebuie concurenţă pe acest post“, a declarat Rednic la conferința dinaintea meciului Hermannstadt – Dinamo.


Ştirea iniţială 4 mai 2019 

Un coleg de la Dinamo câștigă mai mulți bani din salariu decât Dan Nistor! Ce venit are Mandanda

Mircea Rednic a restructurat total lotul de la venirea sa și a reușit, în același timp, să scadă cheltuielile pe care Dinamo le avea cu fondul de salarii. Achizițiile au venit pe sume mult mai mici decât foștii jucători, iar contractele au fost gândite în funcție de performanțe și de îndeplinirea obiectivelor. Cel mai bine plătit fotbalist de către Dinamo este căpitanul Dan Nistor, care primește o remunerație lunară de 12.000 de euro.

FANATIK a aflat că în lot există însă un fotbalist care câștigă din salariu mai mult decât Nistor. Este vorba despre Parfait Mandanda, portarul francez împrumutat din Belgia. Cum este posibil acest lucru? Din informațiile noastre, Mandanda încasează 13.000 de euro pe lună! Dinamo îi achită 1.700 de euro, în vreme ce Charleroi suportă diferența, adică 11.300 de euro.

Parfait Mandanda bea apă
Parfait Mandanda are șanse mici să apere poarta lui Dinamo și în sezonul viitor

Rămâne din vară doar dacă reziliază cu Charleroi

Situația lui Parfait Mandanda este în acest moment incertă. Francezul nu a convins pe deplin de la venirea sa, dar Mircea Rednic ar fi dispus să îl păstreze și în sezonul viitor, unul care se anunță total diferit, obiectivele fiind mult mai mărețe. Mandanda are însă o mare problemă: este doar împrumutat de la Charleroi.

Clubul belgian are contract cu goalkeeper-ul până în 2022 și nu ar vrea să îl piardă fără să primească niciun ban. Pe de altă parte, Dinamo nu are de gând să plătească vreun euro pentru un fotbalist de 29 de ani. Mai mult, Mandanda ar solicita un salariu care să ajungă, cu bonusuri, undeva în jurul celui actual, adică 13.000 de euro. O decizie finală se va lua după ce play-out-ul se va încheiar, dar șansele ca Mandanda să apere la Dinamo și în următorul sezon sunt mici.

13 mii de euro pe lună ia Mandanda de la Charleroi și de la Dinamo