Carousel hot news

Un coleg din Generaţia de Aur nu îl plînge pe Popescu: “Doarme cum îşi aşterne! Nu a fost un şoc!”

Viorel Moldovan, actualul tehnician al Rapidului şi fost component al "Generaţiei de Aur", a comentat sentinţa primită de Gheorghe Popescu din partea Curţii de Apel în "Dosarul Transferurilor",...
07.03.2014 | 22:01
Un coleg din Generaţia de Aur nu îl plînge pe Popescu:
ADVERTISEMENT

Viorel Moldovan, actualul tehnician al Rapidului şi fost component al “Generaţiei de Aur”, a comentat sentinţa primită de Gheorghe Popescu din partea Curţii de Apel în “Dosarul Transferurilor”, instanţă care a decis ca fostul căpitan al Barcelonei să execute trei ani şi o lună pentru înşelăciune, evaziune fiscală şi spălare de bani în formă continuată.

Antrenorul feroviarilor este de părere că orice om, indiferent de performanţele avute şi de statutul său în societate, trebuie să răspundă în faţa legii în funcţie de faptele pe care le face. “Pentru Gică Popescu, sincer îmi pare foarte rău pentru că  mi-a fost coleg, am mâncat o pîine împreună, am trăit satisfacţii cu el, am avut mari bucurii. Dar există o vorbă, cum îţi aşterni aşa dormi! Îmi pare sincer rău, dar nu am ce face. Nu am avut nici un şoc. Legea trebuie să primeze şi legea a decis ca Gică Popescu să intre la închisoare. A fost căpitanul echipei, un om în care toată lumea avea încredere. Ce să vorbesc mai multe? Nu sînt lucruri de comentat”, a spus Moldovan în cadrul conferinţei de presă care a precedat meciul cu CF Brăila, din Giuleşti, care se va disputa sîmbătă, de la ora 16:15.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri