Fotbal international

Un computer i-a stabilit destinația lui Erling Haaland. Pe cine ar trebui să transfere Real Madrid

13.01.2021 | 10:04
Un computer ia stabilit destinatia lui Erling Haaland Pe cine ar trebui sa transfere Real Madrid
ADVERTISEMENT

Ai Abacus, o companie din Southampton, a dezvoltat un dispozitiv prin intermediul căruia pot fi verificate compatibilitățile din lumea fotbalului. Calculele arată că Erling Haaland ar trebui să ajungă la Chelsea!

De asemenea, englezii au stabilit că Jadon Sancho s-ar potrivi foarte bine la Liverpool, în vreme ce echipa ideală pentru calitățile lui Dele Alli ar fi italienii de la Atalanta Bergamo!

ADVERTISEMENT

Un nume surprinzător este propus „galacticilor” de la Real Madrid. Dacă Haaland și Sancho s-ar mula foarte bine în Premier League, omul potrivit pentru Los Blancos este Per Schuurs, de la Ajax Amsterdam.

Un computer i-a stabilit destinația lui Haaland. Norvegianul ar trebui să joace pentru Chelsea!

Compania Ai Abacus a vrut să contribuie la ușurarea misiunii cluburilor de a identifica jucătorii potriviți identității lor. De asemenea, și pentru jucători ar trebui să devină mai ușor să își găsească destinația potrivită.

ADVERTISEMENT

Astfel, englezii au lansat un soft computerizat asemănător aplicației Tinder. Numai că programul nu este unul care să calculeze compatibilitatea în zona de dating, ci pe cea din lumea fotbalului! În acest mod, englezii au stabilit destinațiile potrivite pentru cei mai în vogă fotbaliști din Europa.

Conform Daily Mail, programul dezvoltat de Ai Abacus a demonstrat că Erling Haaland, vârful Borussiei Dortmund, ar trebui să se transfere la Chelsea. Norvegianul este chiar omul la care Frank Lampard visează, însă atacantul nu ar fi deloc ieftin.

ADVERTISEMENT

Totuși, dezvoltatorii Ai Abacus insistă asupra ideii și susțin că mutarea ar fi una cum nu se poate mai inspirată atât pentru Haaland, cât și pentru formația de pe Stamford Bridge.

„A fost identificată o asemănare între Chelsea și Borussia Dortmund, din punct de vedere tactic. La fel ca germanii, și Chelsea își bazează atacurile pe un singur vârf. Haaland ar putea crea o colaborare excelentă cu Timo Werner, Havertz, Ziyech sau Pulisic”, susține Ramm Mylvaganam, fondatorul companiei.

ADVERTISEMENT

Jadon Sancho la Liverpool. Unde ar merge Dele Alli și pe cine trebuie să aducă Real Madrid

Pe lângă Erling Haaland, Borussia Dortmund mai propune un nume important în ultimele sezoane. Este vorba despre Jadon Sancho, mijlocașul englez adus de la Manchester City și care a atras atenția cluburilor de top din Europa după evoluțiile sale din Bundesliga.

Conform acelorași experți din Anglia, cea mai bună destinație pentru fotbalistul evaluat de Dortmund la peste 100 de milioane de euro este Liverpool. „Sancho ar fi perfect la Liverpool, pentru că s-ar crea conexiuni excelente cu Andy Robertson, Sadio Mane, Jordan Henderson, Naby Keita și Takumi Minamino”, a punctat Mylvaganam.

Căzut în dizgrația lui Jose Mourinho la Tottenham, mijlocașul englez Dele Alli ar trebui să plece de la Londra. Calculele Ai Abacus demonstrează că cea mai bună destinație posibilă pentru Alli ar fi nu PSG, noua echipă a lui Mauricio Pochettino, ci Atalanta Bergamo! Italienii s-au calificat în optimile UEFA Champions League, acolo unde vor întâlni Real Madrid.

„Galacticii” ar trebui să îl aducă pe Perr Schuurs, fundașul de la Ajax Amsterdam! Asta în vreme ce vedeta lui Rennes, Eduardo Camavinga, s-ar potrivi excelent la Arsenal.

În vârstă de 21 de ani, Schuurs este un fundaș central olandez evaluat de Transfermarkt la 12 milioane de euro. Camavinga are doar 18 ani și valorează deja 60 de milioane de euro, conform aceleiași platforme.

ADVERTISEMENT