Life

Un concurent de la Mireasa a părăsit casa și a fost sancționat. Simona Gherghe: „Ai făcut-o deliberat!”

Un concurent din casa emisiunii Mireasa a decis să părăsească perimetrul și a ieșit pe porți, deși acest lucru este complet împotriva regulamentului.
11.05.2022 | 19:01
Un concurent de la Mireasa a parasit casa si a fost sanctionat Simona Gherghe Ai facuto deliberat
Un concurent de la Mireasa a părăsit casa și a fost sancționat. Foto: Colaj Fanatik / Capturi Antena 1
ADVERTISEMENT

Valentin a încălcat în mod grav regulamentul de la emisiunea Mireasa. După ce mai primise deja un avertisment din partea Simonei Gherghe, concurentul a depășit iarăși limita.

Valentin a ieșit din perimetrul casei după o ceartă cu Alina

Având în vedere certurile tot mai dese dintre el și Alina, Valentin a simțit nevoia să ia o pauză. Decizia luată de concurentul de la Mireasa a fost să iasă din perimetrul casei, lucru total interzis prin regulament.

ADVERTISEMENT

„De ce mai suntem în relația asta că afară oricum nu o să meagră. Tu nu vorbești cu mine cu zilele că, vezi Doamne, te-am luat așa.

Ții o ceartă trei zile. Așa vrei tu să funcționeze relația? Suferi cam mult de tine”, i-a spus Alina iubitului său.

ADVERTISEMENT

„Relația asta se distanțează cu zilele”, a replicat și Valentin.

Valentin de la Mireasa știa ce face, dar a mărturisit că nu s-a gândit prea bine la gestul său sau la sancțiuni. Mai mult, acesta a dezvăluit că tocmai de aceea a făcut cu mâna la cameră, pentru că avea să stea doar puțin în afara perimetrului respectiv.

„Simțeam nevoia să schimb un pic peisajul. O să intru înapoi dacă îmi permiteți”, a spus Valentin întrebat de Simona Gherghe despre acest subiect.

ADVERTISEMENT

„Am ridicat mâna la cameră să știe că nu fac vreo chestie sau vreun gest”, a spus concurentul.

Sancțiunea lui Valentin a fost decisă de cei din casă, după cum le-a spus Simona Gherghe.

„Ai făcut-o deliberat, știind că încalci regulamentul. Voi cei din casă veți decide sancțiunea lui Valentin”, le-a spus prezentatoarea de la Mireasa concurenților.

ADVERTISEMENT

În urma unor dezbateri intense, participanții la emisiunea Mireasa au decis să nu mai primească daruri din afară, ca urmare a încălcării regulamentului de către Valentin.

Totuși, au fost foarte multe nemulțumiri din cauza faptului că toată casa trebuie să suporte aceste sancțiuni, Giovana fiind cea mai vocală.

Celelalte sancțiuni din care au avut de ales au fost: descalificarea lui Valentin sau închiderea ușilor timp de o săptămână.

ADVERTISEMENT
Tags: