Life

Un concurs de Miss din Asia s-a terminat la spital! I-a smuls coroana câștigătoarei pe motiv că ar fi divorțată

07.04.2021 | 12:58
Un concurs de Miss din Asia sa terminat la spital Ia smuls coroana castigatoarei pe motiv ca ar fi divortata
ADVERTISEMENT

Un concurs de Miss din Asia s-a terminat la spital, după ce câștigătoarei i-a fost smulsă coroana de pe cap, acuzată că a încălcat regulamentul competiției, potrivit căruia au voie să participe doar femeile căsătorite.

Nebunia s-a petrecut în Sri Lanka, acolo unde publicul a asistat la o situație de-a dreptul suprarealistă. În cele din urmă, organizatorii competiției și-au cerut iertare de la cea mai frumoasă femeie din țară după ce au descoperit că acuzația care i s-a adus era un falsă: femeia nu era divorțată, ci doar separată de soțul ei.

ADVERTISEMENT

Pushpika de Silva, cea aleasă cea mai frumoasă femeie din Sri Lanka, s-a trezit într-o situație stânjenitoare pe scenă în momentul în care deținătoarea titlului din 2019, Caroline Jurie, i-a smuls coroana de pe cap.

Concurs de Miss controversat în Sri Lanka

Tânăra s-a ales cu răni după această luptă pe coroniță și a ajuns la spital, acolo unde a primit îngrijiri medicale.

ADVERTISEMENT

„Există o regulă împotriva femeilor care au fost căsătorite şi au divorţat, aşa că iau măsuri pentru ca premiul să ajungă la concurenta de pe locul doi”, a declarat Jurie înainte de a acționa, potrivit BBC.

Pushpika a reacționat pe pagina sa de Facebook, unde a spus că se va adresa instanței de judecată pentru modul jignitor în care a fost tratată pe scenă, mai ales când s-a descoperit că acuzațiile aduse sunt complet false.

ADVERTISEMENT

Organizatorii regretă incidentul

Organizatorii i-au înapoiat apoi coroana, iar Miss Sri Lanka a susținut o conferință de presă care a ajuns la inimile femeilor din întreaga lume.

„Există o mulțime de mame singure ca mine care suferă în Sri Lanka (…) Dedic această coroană tuturor femeilor, mamelor singure care suferă pentru a-și crește copiii”, au fost cuvintele emoționante rostite de Pushpika de Silva.

ADVERTISEMENT

Chandimal Jayasinghe, directorul concursului, s-a arătat dezgustat și dezamăgit de acest eveniment, într-o declarație făcută pentru postul BBC. Evenimentul a avut o audiență uriașă în țara asiatică, iar la concursul de Miss a participat inclusiv nevasta premierului.

 

 

ADVERTISEMENT