Un conducător din fotbalul românesc a ajuns să lucreze cu Brad Pitt la Hollywood

Fostul acţionar al clubului Dinamo, Dragoş Săvulescu, va produce o suită de filme din diferite genuri, având o colaborare cu Cross Creek Pictures-una din cele mai titrate companii de producţie...
11.04.2016 | 08:45
Un conducator din fotbalul romanesc a ajuns sa lucreze cu Brad Pitt la Hollywood
ADVERTISEMENT

Fostul acţionar al clubului Dinamo, Dragoş Săvulescu, va produce o suită de filme din diferite genuri, având o colaborare cu Cross Creek Pictures-una din cele mai titrate companii de producţie de la Hollywood, anunţă revista Deadline Hollywood, citată de adevarul.ro.

Deadline Hollywood, una din publicaţiile de top din entertainment-ul american, ne aduce la cunoştinţă, în exclusivitate, faptul că Dragoş Săvulescu s-a asociat cu cea mai în vogă, la ora actuală, casă de producţie din Hollywood, Cross Creek Pictures, pentru a produce câteva filme pe an pe un termen nedefinit.

ADVERTISEMENT

Împreună, vor finanţa producţii comerciale de film din diferite genuri-Science-Fiction, acţiune, dramă, aventură, etc. cu bugete între 20-65 milioane dolari având ca protagonişti actori de renume mondial. Scopul final al colaborării este nu doar realizarea unor filme blockbuster care să genereze succes la box office, ci şi a unor producţii memorabile care să aducă un plus de calitate inovaţie şi entertainment de top.

Ca să punem asta în perspectivă şi să apreciem nivelul la care se lucrează trebuie să menţionăm faptul că această casă de producţie, Cross Creek Pictures, are un track-record de invidiat, filmele produse încasând peste 1 miliard dolari în toată lumea şi fiind nominalizate la 6 premii ale Academiei Americane de Film, 10 premii Golden Globe şi 18 premii BAFTA-având în portofoliu filme ca “Everest”, “Black Mass”, “Legend”, “A Walk Among The Tombstones”, “Rush”, “Black Swan”, “The Idles of March” şi lucrând cu actori de top de la Hollywood între care Natalie Portman, Johnny Depp, Chris Hemsworth, Tom Hardy, Liam Neeson, George Clooney, Tom Cruise, Paul Giamatti, Philip Seymour Hoffman, Ryan Gosling  dar şi cu regizori de talia lui Ron Howard, Mel Gibson, Doug Liman, Scott Cooper, Scott Frank, Brian Helgeland, George Clooney, Jean Pierre Jeunet.

ADVERTISEMENT

Cross Creek Pictures are şi o echipă de producători redutabilă în persoanele lui Brian Oliver (un veteran al Hollywood-ului) şi Tyler Thompson (un tânăr producător promiţător menţionat în lista Forbes americană “30 Under 30”), ei producând şi filmele de mai sus.

Dragoş Săvulescu este un om de afaceri român care s-a lansat de ceva vreme în lumea filmului, această artă fiind una din pasiunile lui mai vechi şi care acum a devenit o pasiune principală.   Dragoş a debutat ca actor în filmul “Love by Design” (2014) în regia lui Michael Damian, dându-i replica celebrei Jane Seymour (serialul “Dr. Quinn”).   A continuat apoi cu apariţii din ce în ce mai consistente în filmele “Palatul Pionierilor” (2015: regia Bobby Păunescu), “High Strung” (2016: regia Michael Damian), “Limani” (2016: regia Viorel Sergovici).

ADVERTISEMENT

Citeşte mai mult pe adevarul.ro