Sport

Un conflict banal a dus la moartea unui sportiv! Cum s-a întâmplat totul

Lumea sportului este în doliu! Un sportiv de performanță a murit în Australia, în urma unui conflict ce a avut loc la în fața unui bar!
29.09.2022 | 09:20
Un conflict banal a dus la moartea unui sportiv Cum sa intamplat totul
Surferul Chris Davidson a murit la vârsta de 44 de ani. FOTO: Twitter World Surf League
ADVERTISEMENT

O altă tragedie a avut loc în lumea sportului! Surfer-ul profesionist Chris Davidson, o legendă a sportului nautic a murit sâmbătă. Totul s-a întâmplat în urma unui incident nefericit!

Un conflict banal a dus la moartea lui Chris Davidson, un sportiv cunoscut în Australia!

Chris Davidson, în vârstă de 44 de ani, era cunoscut în Australia pentru performanțele sale în surfing. Sportivul s-a aflat în centrul unui conflict, sâmbătă seara, în fața unui pub din New South Wales, Australia. Acesta a încasat un pumn, iar în urma loviturii s-a lovit cu capul de trotuar!

ADVERTISEMENT

Impactul a fost atât de puternic, încât asistența medicală, ajunsă rapid la fața locului, nu a mai putut face nimic. Chris Davidson a murit la spital, conform celor de la Marca. Un bărbat este deja principalul suspect și a fost arestat. Între cei doi ar fi avut loc un conflict, iar totul s-a terminat tragic.

Mesaje de consolare din partea federației de surfing și a altor sportivi

Lumea din Australia este șocată de acest caz. Federația de surf de la Antipozi e alături de familia fostului mare sportiv și a postat un mesaj de susținere pentru familia îndoliatăa acestuia.

ADVERTISEMENT

“Davo a fost un surfer incredibil de talentat și un adevărat personaj în sportul și comunitatea noastră. Gândurile noastre sunt cu familia sa și cu cei doi copii ai săi”, e mesajul federației de surf din Australia.

Kelly Slater, un alt mare sportiv, de 11 ori campion și rival cu Chris Davidson nu a fost indiferent și a postat un mesaj emoționant pe una din rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT

“Am pierdut încă un soldat. Am avut multe bătălii frumoase cu acest om” a scris pe Instagram Kelly Slater.

Primul duel între Kelly Slater și Chris Davidson a avut loc încă din 1996, pe când Davidson avea doar 19 ani. A fost prima victoria importantă a fostului mare surfer, care s-a remarcat astfel încă de la o vârstă fragedă!

ADVERTISEMENT