News

Un consilier local din Buzău a lovit un jurnalist. De unde a plecat scandalul. Video

02.05.2020 | 10:52
Un consilier local din Buzau a lovit un jurnalist De unde a plecat scandalul Video
Un consilier local din Buzău a lovit peste față un jurnalist în momentul în care a ieșit de la o ședință a Consiliului Local Municipal. Sursă foto; stiridinsursebuzau.ro
ADVERTISEMENT

Un consilier local din Buzău a lovit peste față un jurnalist în momentul în care a ieșit de la o ședință a Consiliului Local Municipal.

Un consilier local din Buzău a lovit un jurnalist

Conform stiridinsursebuzau.ro, consilierul local Silviu Roșioru, de la partidul PSRO, l-a lovit cu un dosar peste față pe jurnalistul Cristian Sîrbulescu atunci când a ieșit nervos din Primări Buzău.

ADVERTISEMENT

Silviu Roșioru era nemulțumit de un articol pamflet scris de respectivul jurnalist cu câteva zile în urmă. După ce a fost lovit, Cristian Sîrbulescu a reacționat și l-a îmbrâncit în mai multe rânduri pe consilier.

Politicianul local și-a dat jos masca de protecție și a început să strige la jurnalist, situația tensionată fiind aplanată de un polițist local, care, după relatările sursei citate, a apărut doar în momentul în care Sîrbulescu l-a împins pe Roșioru.

ADVERTISEMENT

”Aveam un dosar în mână, cu el m-am apărat pentru a nu mă scuipa”

La fața locului a venit și un echipaj al poliției locale, iar consilierul ar fi dat comanda ”Luați-l de aici”. Cristian Sîrbulescu ar fi fost dus cu forța la sediul polției locale, acolo unde a fost și amendat.

Deși imaginile arată clar cum consilierul local îl lovește din senin pe jurnalist, Silviu Roșioru se apară și spune că a fost scuipat înainte.

ADVERTISEMENT

”Individul acesta m-a scuipat când am ieșit de la ședința CLM Buzău. Aveam un dosar în mână, cu el m-am apărat pentru a nu mă scuipa iar. Nu l-am lovit”, a declarat Roșioru pentru buzoienii.ro.

Vineri după-amiaza, mai multe persoane din Blaj s-au încăierat în plină stradă cu polițiștii și jandarmii chemați să intervină pentru a pune capăt scandalului dintre două femei aflate în stare de ebrietate.

ADVERTISEMENT

O serie de șefi și polițiști din Dej ar fi participat la o petrecere cu interlopi în timpul stării de urgență. Acest lucru reiese dintr-o serie de imagini postate de o publicație locală.

ADVERTISEMENT
Tags: