News

Un consilier local PNL Iași nu se vaccinează pentru că e heterosexual. Cătălin Timofciuc: ”Fac sex doar cu soția mea”

Cătălin Timofciuc, nou consilier local din partea PNL în CJ Iași, a ieșit imediat în evidență printr-o serie de declarații neașteptate. Tânărul politician a declarat deschis că nu face sex decât cu propria soție.
30.07.2022 | 16:58
Un consilier local PNL Iasi nu se vaccineaza pentru ca e heterosexual Catalin Timofciuc Fac sex doar cu sotia mea
Cătălin Timofciuc este noul consilier PNL de la Consiliul Județean Iași / Sursă foto: Cătălin Timofciuc Facebook
ADVERTISEMENT

Cătălin Timofciuc, înlocuitorul lui Petru Avram în Consiliul Județean Iași, a declarat că nu se vaccinează pentru că ”este heterosexual” și pentru că are grijă de sănătatea lui prin sport și alimentație. Consilierul PNL susține că nu are mai mulți parteneri sexuali, acesta fiind și motivul pentru care nu se îngrijorează că ar putea lua variola maimuței.

Cătălin Timofciuc: ”Riscurile de infectare cu variola maimuței sunt mici”

”Fiind nevaccinat, s-ar putea ca unii colegi să devină reticenți din cauza prejudecăților. Pentru variola maimuței nu mă vaccinez, pentru că sunt heterosexual, fac sex doar cu soția mea, riscurile de infectare fiind mici, în această situație.

ADVERTISEMENT

Privitor la Covid-19, sunt imunizat natural. Am trecut prin boală, atât eu, cât și soția. În plus, suntem atenți cu alimentația, nu consumăm alcool, nu suntem fumători și avem grijă să facem mișcare în fiecare zi.

Mai pe scurt, căutăm să avem un stil de viață sănătos, care să ne ferească de repercusiuni grave ale virusului”, declară Cătălin Timofciuc, citat de BZI.

ADVERTISEMENT

Noul consilier a refuzat să voteze un proiect al PNL

Timofciuc s-a făcut remarcat încă din prima ședință a consiliului județean, acolo unde a refuzat categoric să voteze alături de colegii săi de la PNL pentru proiectul județean de transport.

Atitudinea lui a fost una surprinzătoare, pentru că nu e un lucru obișnuit ca proiectele asumate de liderii partidului să fie sabotate de membrii aceleiași formațiuni politice.

ADVERTISEMENT

Timofciuc spune, însă, că a refuzat să voteze pentru că nu avusese suficient timp să consulte proiectul. El le-a povestit jurnaliștilor că timpul de la depunerea jurământului a fost foarte scurt și că nu a vrut să voteze ”în orb”.

Cătălin Timofciuc nu vrea să aibă parte de coflicte

Timofciuc a mai declarat că nu este un tip conflictual și că speră să nu aibă parte de dispute cu adversarii lui politici, pentru că ”proiectele sunt mai importante decât gâlceava”.

ADVERTISEMENT

De asemenea, el spune că va căuta să se apropie de mediul de afaceri, pe care vrea să-l sprijine cât mai mult, dar și de biserică, pentru că ortodoxia face parte din identitatea noastră națională.

ADVERTISEMENT