Un constănţean a făcut peste 50.000 de lei cu un bilet NEBUN în Ligă

Un parior din Constanţa a dat lovitura în prima seară de retururi a optimilor Ligii Campionilor. A ales pronosticul 1 pauză / 2 final pentru ambele partide, Arsenal – Bayern Munchen şi Napoli – Real Madrid. Ba chiar a avut curajul să rişte 100 de lei pe cele două cote, una de 25 şi una de 22, puse pe bilet. Astfel, omul nostru a luat mai bine de jumătate de miliard lei vechi.

Lucrurile au mers perfect pentru pariorul constănţean. În ambele partide, gazdele au condus la limită la pauză, scor 1-0. Mertens a marcat pentru Napoli, iar Walcott pentru Arsenal, golurile care l-au ţinut în cursa pentru potul cel mare şi pentru partea a doua.

Real Madrid a egalat în minutul 51, prin Sergio Ramos, care şi-a adus echipa în avantaj doar şase minute mai târziu. Şi la Londra au mers lucrurile cum nu se putea mai bine pentru bavarezi în partea a doua. Lewandowski a egalat în minutul 55, după un fault în careu comis de Koscielny, care a şi fost eliminat. S-a terminat 3-1 pentru Real Madrid în Italia. Acelaşi rezultat ca şi în tur a fost înregistrat şi pe Emirates, 5-1 pentru Bayern Munchen.

Culmea, pariorul din Constanţa nu a fost singurul care a făcut profit din seara de ieri de Liga Campionilor. Alţi doi au câştigat cu exact aceleaşi pronosticuri. Unul a mizat 10 lei, iar altul 5. Oricum, profitul a fost foarte mare. Felicitări tuturor.

DĂ CLICK SUS PE GALERIA FOTO CA SĂ VEZI BILETELE CÂŞTIGĂTOARE

viewscnt
1 EUR4.6599 lei+0,0343
1 USD3.8182 lei+0,0496
1 XAU163.5981 lei+0,9231