News

Un copac a căzut peste două mașini parcate, în București. Imaginile surprinse de camerele de supraveghere

25.02.2021 | 11:27
Un copac a cazut peste doua masini parcate in Bucuresti Imaginile surprinse de camerele de supraveghere
Un copac a căzut peste două mașini parcate, în București. Imaginile surprinse de camerele de supraveghere Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Un copac a căzut, miercuri seara, peste două mașini parcate, în București. Ambele autoturisme au fost avariate, iar imaginile au fost surprinse de o cameră de supraveghere din zonă.

Pe stradă erau și trei oameni. Aceștia s-au oprit pentru un moment în apropierea zonei unde arborele s-a prăbușit, înainte de incident, dar au fugit înainte să se producă o tragedie.

ADVERTISEMENT

Pompierii au fost sesizați cu privire la această întâplare. Ei s-au deplasat la fața locului pentru a îndepărta trunchiul.

Un copac a căzut peste două mașini parcate, în București. Imaginile surprinse de camerele de supraveghere

Cel mai probabil, copacul s-a prăbușit pentru că era bătrân și neîngrijit, Nu au fost înregistrate intensificări ale vântului în București, în cursul serii trecute, scrie Digi24.

ADVERTISEMENT

Incidentul nu este unul izolat. La începutul acestei luni, alte două autoturisme parcate în fața unei săli de sport au fost avariate de un arbore prăbușit.

S-a întâmplat în Sectorul 5 al Capitalei. Un copac de mari dimensiuni a căzut peste două mașini parcate într-o curte privată. La acel moment, Bucureștiul se afla sub o atenționare de intensificări ale vântului.

ADVERTISEMENT

Pentru îndepărtarea acestuia pompierii au avut nevoie de multă răbdare. Au fost nevoiți să-l taie cu drujba, bucată cu bucată. A fost o muncă anevoioasă: „Aproximativ (n.r. – a durat) 25 de minute, copacul fiind destul de mare și destul de greu de îndepărtat de pe mașini, cu multă grijă, să nu provocăm mai multe avarii”, a explicat unul dintre pompierii veniți la fața locului.

Proprietarii autoturismelor jucau fotbal în apropierea locului în care s-a produs incidentul. Autoturismele nu aveau asigurare CASCO, iar oamenii vor să ceară despăgubiri. „Eram înăuntru, jucam fotbal și a venit un coleg să ne spună că a căzut un copac pe mașInă. Am ieșit afară crezând că este o glumă și am văzut copacul căzut pe mașină”, a povestit unul dintre proprietari.

ADVERTISEMENT

„A venit paznicul și ne-a anunțat că a căzut copacul pe mașină. Ca daună se vede oglinda spartă, e ruptă, farurile sunt sparte. Abia am înscris-o. Ne-a invitat și Poliția să mergem la circa 18, să dăm o declarație”, a adăugat celălalt bărbat, potrivit Știrile ProTV.

ADVERTISEMENT
Tags: