News

Un copil a alunecat într-o groapă cu apă clocotită, în București. Declarațiile cutremurătoare ale părinților

Un copil a alunecat într-o groapă care permite accesul la o conductă de apă caldă, în București, și are arsuri grave.
19.10.2021 | 09:05
Un copil a alunecat intro groapa cu apa clocotita in Bucuresti Declaratiile cutremuratoare ale parintilor
ADVERTISEMENT

Momente dramatice în Capitală pentru un băiețel de numai nouă ani și părinții săi. Copilul a căzut într-o groapă cu apă clocotită, care nu era semnalizată corespunzător.

Copil cu arsuri după ce a căzut într-o groapă cu apă clocotită, în București

Părinții copilului sunt șocați de acest eveniment, mai ales în condițiile în care ei au semnalat pericolul pe care îl reprezintă groapa respectivă în ultimele trei săptămâni.

ADVERTISEMENT

„Noi n-am știut cât de fierbinte e apa, doar am anunțat că iese la suprafață apă fierbinte și am ferit copiii să se joace în apropiere. Nu a venit nimeni.” a spus tatăl copilului.

Se pare că 21 de zile nu au fost de ajuns pentru ca problema sa fie rezolvată, iar acum un copil de nouă ani are de suferit.

ADVERTISEMENT

Copilul ar putea fi operat din cauza stării sale de sănătate și din cauza arsurilor suferite.

Mai mult decât atât, părinții săi au declarat că piciorul său stâng esta foarte grav afectat, iar pielea de pe el este căzută.

Situația a devenit chiar mai dramatică atunci când părinții au sunat la 112 și li s-a spus că nu este disponibilă nicio ambulanță care să îl preia pe copil.

ADVERTISEMENT

Copilul ar putea avea nevoie de operație

Astfel, părinții l-au dus singuri la spital pentru a fi văzut de medici. Aceștia le-au transmis că sunt șanse mari ca minorul să aibă nevoie de o intervenție chirugicală.

”Piciorul stâng, cu care a căzut în apă e foarte grav, are pielea căzută. Medicii au zis că e posibil să fie nevoie de operație.

ADVERTISEMENT

N-aș putea să spun foarte multe decât că a fost o durere cumplită și salvarea n-a putut să ajungă. Ne-au spus că sunt foarte aglomerați și că nu pot ajunge”, a declarat tatăl băiatului, conform Antena3.

Copilul de nouă ani a fost salvat de vecinii săi, care au alertat și părinții.

Poliția a fost alertată în acest caz

După acest incident a fost sesizată și Poliția Capitalei, care a dat mai multe informații despre groapa respectivă. Aceasta a fost săpată pentru a permite accesul la o conductă de apă caldă.

“La data de 18 octombrie 2021, Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti – Secţia 5 Poliţie a fost sesizată cu privire la faptul că un minor a căzut într-o groapă săpată pentru a permite accesul la o conductă de apă caldă.

Minorul a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale, prezentând la un picior leziuni prin arsură”, a transmis Poliţia Capitalei în cursul serii de luni.

Abia după ce acest incident a avut loc au venit cei de la RADET și au îngrădit zona, oprind și apa caldă de acolo, a precizat tatăl copilului.

ADVERTISEMENT