News

Un copil a murit într-un accident rutier în Arad. Mașina era condusă de un adolescent de 15 ani

Un copil de 14 ani a murit în urma unui accident rutier în județul Arad, rezultatele preliminare ale anchetei indicând faptul că mașina în care se afla era condusă de un alt minor.
30.10.2021 | 12:09
Un copil a murit intrun accident rutier in Arad Masina era condusa de un adolescent de 15 ani
ADVERTISEMENT

O mașină s-a răsturnat pe marginea unei șosele din județul Arad, accidentul provocând moartea unui copil de 14 ani și rănirea altor trei minori, informează publicația Special Arad.

Șoferul a fugit de la locul accidentului, au anunțat inițial polițiștii arădeni.

La scurtă vreme, a fost identificată și a cincea persoană aflată în mașină, un adolescent de 15 ani.

ADVERTISEMENT

Mașina a lovit un parapet și s-a răsturnat

În dimineața zilei de 30 Octombrie a.c., în jurul orei 5,30, în afara localității Berechiu, un autoturism în care se găseau 5 persoane a părăsit partea carosabilă, a lovit un parapet și s-a răsturnat în afara părții carosabile.

Accidentul s-a soldat cu decesul unui minor de 14 ani, fiind răniți ușor (stare de șoc) alți 4 minori de 12,13 și 14 ani, toți din localitatea Diosig, Jud. Bihor.

ADVERTISEMENT

Primele cercetări au relevat că în autoturism se aflau 5 persoane, dintre care patru găsite la fața locului, una fiind decedată.

Cercetările continuă pentru identificarea celui de-al cincilea ocupant al autoturismului, de asemenea pentru stabilirea împrejurărilor și cauzelor producerii accidentului rutier, fiind întocmit un dosar penal pentru ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă”, a transmis Inspectoratul de Poliţie Judeţean Arad, imediat după accidentul rutier.

ADVERTISEMENT

La scurtă vreme, a fost identificat și al cincilea ocupat al mașinii, cel mai probabil șoferul acesteia, care este un adolescent de 15 ani din localitatea Talpoș, județul Bihor.