News

Un copil american de 7 ani a fost ucis de o haită de câini, iar mama sa, grav rănită. Ale cui erau animalele

Un copil american de 7 ani a fost ucis de patru câini. Mama lui a încercat să-l protejeze și este și ea rănită grav după atac.
27.01.2023 | 09:53
Un copil american de 7 ani a fost ucis de o haita de caini iar mama sa grav ranita Ale cui erau animalele
Un copil american de 7 ani a fost ucis de o haită de câini, iar mama sa, grav rănită Foto Facebook
ADVERTISEMENT

Un copil de șapte ani a fost ucis de o haită de câini, iar mama lui, care a încercat să-l protejeze pe micuț a ajuns la spital cu răni grave.

Copil ucis de haită de câini în America. Mama, grav rănită

Copilul se juca afară în momentul în care a fost atacat de cei patru câini ai vecinilor, lăsați nesupravegheați. Emily, mama lui, a observat că copilul nu se mai aude și că nici nu îl mai vede, așa că a mers să îl verifice.

ADVERTISEMENT

În acel moment l-a găsit pe micuț pe veranda vecinilor, unde era atacat de câinii acestora. Femeia s-a grăbit să îi sară în ajutor fiului său de doar șapte ani și s-a pus deasupra sa în încercarea de a-l salva.

Dar copilul fusese deja mutilat de cei patru câini furioși, care i-au provocat răni grave și lui Emily. Acum, femeia este la Terapie Intensivă după ce a fost operată de urgență.

ADVERTISEMENT

„A suferit leziuni nervoase și [a avut] o arteră ruptă în brațul drept, precum și, leziuni la ceafă, brațul stâng și la spate”, a scris o prietenă a acesteia.

Câinii, descriși drept „înfricoșători”. Ce s-a întâmplat cu animalele care au ucis copilul

În curte mai era și sora cea mică a băiatului, Rory, de doar cinci ani. Acum, bona celor doi copii a dezvăluit că micuța i-a mai spus în trecut despre câini vecinilor, pe care i-a descris ca fiind „înfricoșători”.

ADVERTISEMENT

Doar că la acel moment bona nu s-a gândit că este vorba despre patru câini furioși și a crezut că fetiței îi este frică de ei doar pentru că sunt foarte mari.

„Rory menționase că acei câini erau cam înfricoșători. Am presupus că era din cauză că erau câini mari. Ea a făcut mici comentarii [despre] cum că trebuiau să fie atenți în preajma lor.

ADVERTISEMENT

I-am răspuns spunând- “Fii drăguță cu ei”. Nu am știut niciodată că sunt patru, am crezut că poate doi”, a declarat Karren, bona copiilor, pentru DailyMail.com.

Cei patru câini aparțin vecinilor familiei. Familia Woldchilds a primit 15 amenzi pentru că deținea mai mulți câini decât este permis și că erau unii violenți. Toți cei patru câini au fost eutanasiați după atac și în acest caz a fost deschisă o anchetă.

ADVERTISEMENT
Tags: