ADVERTISEMENT
News

Un copil de 10 ani, strivit de o placă de beton la stadionul „Dunărea” din Galați. Băiatul a murit la spital

Autor: Adrian Ilie | 24.04.2021 | 14:51
Un copil de 10 ani, strivit de o placă de beton la stadionul „Dunărea” din Galați. Băiatul a murit la spital
Copilul a fost dus în stare gravă la spital unde a murit/ Foto: Hepta

Un băiat de 10 ani a murit, sâmbătă, din cauza unor plăci de beton care s-a desprins dintr-un gard. Accidentul a survenit în zona unui stadion din Galați, scrie Mediafax.

ADVERTISEMENT

Băiețelul de 10 ani era dintr-o localitate din județul Vaslui și venise la Galați să participe la o competiție sportivă.

Copilul a suferit leziuni grave și a murit la scurtă vreme după ce a ajuns la spital.

Băiatul a suferit răni grave la cap

Plăcile de beton s-au desprins din gardul care împrejmuia stadionul în care se desfășura respectiva competiție sportivă.

ADVERTISEMENT

Din primele verificări a rezultat faptul că minorul, un băiat în vârstă de 10 ani, dintr-un sat din județul Vaslui, în timp ce participa la o competiție sportivă, s-ar fi apropiat de gardul împrejmuitor, moment în care două plăci de beton s-ar fi desprins și ar fi căzut peste acesta, cauzându-i mai multe răni la nivelul capului și a corpului”, a precizat Inspectoratul Județean de Poliție Galați.

Primul ajutor i-a fost dat copilului de către personalul de la ambulanță, înainte de a fi dus la Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii „Sf. Ioan” din Galați. Din cauza leziunilor grave, copilul a murit după ce a ajuns la spital, în pofida eforturilor medicilor.

ADVERTISEMENT

Cauzele exacte ale producerii accidentului urmează să fie stabilite. Deocamdată, poliția a deschis un  dosar penal in rem pentru ucidere din culpă.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!