News

Un copil de 11 ani a fost rănit de tencuiala desprinsă de pe un bloc din Capitală. Un echipaj SMURD s-a deplasat la fața locului.

Un copil de 11 ani a fost rănit de tencuiala desprinsă de pe un bloc din Capitală. Un echipaj SMURD s-a deplasat la fața locului.
22.07.2021 | 14:22
Un copil de 11 ani a fost ranit de tencuiala desprinsa de pe un bloc din Capitala Un echipaj SMURD sa deplasat la fata locului
ADVERTISEMENT

Un copil de 11 ani a fost rănit de tencuiala desprinsă de pe bloc. Incidentul s-a petrecut în Capitală în urmă cu puțin timp.

O bucată de tencuială de la nivelul etajului șase al blocului a căzut și a rănit băiatul de 11 ani care trecea în zonă la momentul respectiv.

ADVERTISEMENT

Totul s-a întâmplat pe Șoseaua Alexandriei, în Sectorul 5, iar băiatul nu a fost rănit grav, potrivit Digi24.

Copil de 11 ani, rănit de tencuiala desprinsă de pe un bloc din Capitală. Un echipaj SMURD a venit la fața locului

Un imobil din Capitală ar fi putut provoca un incident extrem de grav astăzi. Un copil de 11 ani a fost rănit de tencuiala desprinsă de pe un bloc din București, de la nivelul etajului șase.

ADVERTISEMENT

Un echipaj SMURD s-a deplasat la fața locului pentru a-i oferi primul ajutor băiatului, care se deplasa în zona unde s-a petrecut incidentul.

De asemenea, a venit și un echipaj de Poliție pentru a inspecta locul unde a existat căderea de tencuială. Incidentul s-a întâmplat în Sectorul 5 al Capitalei, pe Șoseaua Alexandria.

ADVERTISEMENT

Din fericire, copilul a fost rănit doar la nivelul brațului, fiind în afara oricărui pericol. Potrivit informațiilor transmise de martori, acesta era foarte aproape să fie rănit la cap, lucru care ar fi condus la probleme grave de sănătate, însă a fost evitată o astfel de situație.

O echipă de pompieri a ajuns la fața locului și au desfășurat o schelă pentru a scoate alte bucăți de piatră și tencuială care ar mai putea cădea din imobilul respectiv, astfel încât cetățenii să nu fie în pericol.

ADVERTISEMENT

Este vorba despre un imobil care a fost construit în anii ’70 și se află pe lista pentru reabilitare termică încă din anul 2018. Reabilitarea este, momentan, în așteptare, până vor exista fonduri disponibile la nivelul Primăriei de sector.

Primăria Sectorului 5 din București nu a oferit nicio explicație în acest caz până la momentul actual.

Există multe blocuri vechi care au nevoie de reabilitare în București. Acestea pot reprezenta un adevărat pericol în cazul unui cutremur de magnitudine mai mare. Este vizat mai ales Centrul Capitalei, unde există mai multe clădiri vechi.

ADVERTISEMENT