News

Un copil de 12 ani a murit, după ce i s-a făcut rău pe teren. Ambulanța a sosit fără medic

Un copil a murit la doar 12 ani după ce i s-a făcut rău pe teren, în timpul unui antrenament în Harghita. Ambulanța a venit fără medic.
04.11.2022 | 17:15
Un copil de 12 ani a murit dupa ce i sa facut rau pe teren Ambulanta a sosit fara medic
Ambulanța a venit fără medic la copil. Foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Micuțul fotbalist, legitimat la juniorii echipei Loki SC, din Harghita, se pregătea să joace în Cupa Satelor, într-o competiție organizată de FRF, însă i s-a făcut rău în timp ce își schimba ghetele.

Copil mort la antrenament, ambulanța a venit fără medic

Martorii au chemat disperați ambulanța, însă aceasta a ajuns fără medic. Polițiștii au deschis deja un dosar penal pentru ucidere din culpă în acest caz.

ADVERTISEMENT

Cu toate că a fost apelat numărul de urgență 112, cei care aveau obligația să-l salveze pe băiat au trimis la fața locului o ambulanță de tip B, fără medic, doar cu asistent, conform Observatornews.ro.

Copilul a fost transportat la centrul de permanență din comună, unde doi medici au început manevrele de resuscitare, fără niciun rezultat. Familia băiatului, Aron Timar, care era elev în clasa a VI-a, spune că nu știu ca acesta să fi avut probleme de sănătate, deci nimeni nu își explică ce s-a întâmplat.

ADVERTISEMENT

Autopsia ar putea lămuri această situație, însă va dura până când vor veni rezultatele. Între timp, echipa unde juca băiatul a luat decizia de a participa la competiția respectivă pentru a-i dedica victoriile care vor fi obținute.

Federația Română de Fotbal a reacționat la aflarea veștii și a transmis condoleanțe familiei îndurerate.

ADVERTISEMENT

“Federația Română de Fotbal a aflat cu tristețe de tragicul incident petrecut astăzi, 3 noiembrie 2022, în județul Harghita.

Aron Timar, un copil de 12 ani legitimat la echipa Under 12 Loki SC, formație ce urma să participe în Cupa Satelor, a decedat după ce i s-a făcut rău la finalul unui antrenament. Ambulanța care a venit la fața locului nu l-a mai putut salva.

ADVERTISEMENT

FRF regretă dispariția lui Aron Timar și transmite sincere condoleanțe familiei și apropiaților!“, a transmis FRF pe Facebook.

Cazul nu este singular și a fost întâlnit și la cel mai înalt nivel, în Liga 1, unde fotbaliști profesioniști au murit pe teren.

ADVERTISEMENT
Tags: