ADVERTISEMENT
News

Un copil de 12 ani a primit un Rolls Royce de 250.000 de lire. Cum au reacționat internauții

Autor: Adrian Baciu | 21.12.2020 | 15:59
Un copil de 12 ani a primit un Rolls Royce de 250.000 de lire. Cum au reacționat internauții
Un copil de 12 ani a primit un Rolls Royce de 250.000 de lire. Cum au reacționat internauții. Sursa foto: colaj Fanatik

Un copil de doar 12 ani a primit un cadou inedit de ziua sa de naștere. Mama sa i-a oferit o mașină Rolls Royce, dar nu de jucărie, ci reală, a cărei valoare trece de 250.000 de lire sterline.

ADVERTISEMENT

Imaginile cu momentul în care femeia îi dăruiește bolidul de lux fiului ei Rannum au fost distribuite online şi postate şi pe contul Rich Kids de pe Instagram.

Cum era de anticipat, internauții au început să reacționeze și majoritatea au criticat gestul femeii, considerând, cum era normal, că un astfel de cadou este cam nepotrivit pentru un băiat de doar 12 ani.

ADVERTISEMENT

Rolls Royce de 250.000 lire sterline pentru un copil de 12 ani, cadou de la mama acestuia

Gulnora Mukhedinova, o femeie de 34 de ani care lucrează ca designer în Dubai, a dat 250.000 de lire sterline pe un Rolls Royce pentru ziua de naştere a fiului ei în vârstă de 12 ani.

Autoarea ”specialului” și foarte scumpului cadou este aspru criticată pe reţelele de socializare, de către oameni care spun că este un cadou ”nepotrivit”, scrie The Sun.

ADVERTISEMENT

Publicația britanică notează că Gulnora, care mai are încă doi copii, este designer de modă şi director creativ la o companie de rochii de mireasă de ultimă generaţie şi a fondat un salon elegant de înfrumuseţare şi coafură în Emiratele Arabe Unite.

Reacții dure în mediul online față de gestul femeii

Imediat după ce filmarea cu mama care îi dăruieşte mașina de lux fiului ei Rannum, în vârstă de 12 ani, au fost distribuite online, internauții au început să trimită mesaje critice față de gestul acesteia.

ADVERTISEMENT

”Nu aş cumpăra niciun iPhone pentru un copil 12 ani, darămite un Rolls Royce”, ”Copilul tău de 12 ani nici măcar nu poate conduce” sau ”De ce? Îi cumperi un Rolls Royce nou când îl poate conduce!!! Nu acum!”, sunt doar câteva dintre mesajele postate în online.

Pe de altă parte, alţii au lăudat-o pe Gulnora pentru că şi-a tratat băieţelul cu un cadou atât de special: ”Ar fi timpul să vă opriţi din ură. O familie lucrează din greu şi îşi câştigă proprii bani, astfel încât să-i poată cheltui cum vrea”.

ADVERTISEMENT

MIcul Rannum mai are de așteptat până să-și conducă noul bolid pe șosele. În Dubai, cerinţa de vârstă minimă pentru a obţine permisul de conducere este de 18 ani.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!