News

Un copil de 14 ani a murit încercând să-și facă un selfie. A căzut de la etajul doi

26.11.2020 | 12:23
Un copil de 14 ani a murit incercand sasi faca un selfie A cazut de la etajul doi
ADVERTISEMENT

Un copil de doar 14 ani din Buzău, care a încercat să-și facă un selfie, a murit, după ce a căzut de la etajul doi al unui bloc din Municipiul Buzău.

Victima, alături de un grup de prieteni, s-au deplasat la o clădire dezafectată din centrul orașului pentru a se distra și a se poza de la mare înălțime.

ADVERTISEMENT

Din păcate, aventura lor a avut un final tragic, iar unul dintre copii a căzut în gol de la zeci de metri și acest lucru i-a fost fatal.

Tragedie în Buzău. Copil de 14 ani, mort din cauza unui selfie

Tragedia din Buzău a avut loc miercuri seară, în jurul orei 19:00. Din primele informații, se pare că băiatul a sărit gardul care împrejmuia imobilul, a intrat în curtea din spate, iar de acolo s-a dus într-o veche clădire. Adolescentul nu era singur, ci alături de alți trei amici.

ADVERTISEMENT

Ulterior, după ce s-a urcat la etajul doi, unde balconul nu avea grilaj, băiatul s-a dezechilibrat şi a căzut în gol de la o foarte mare înălțime.

Prietenii care îl însoțeau au sunat rapid la 112, iar la locul tragediei a ajuns o Ambulanţă. În primă fază, băiatul în vârstă de 14 ani a fost transportat de urgenţă la UPU, cu răni foarte grave la cap.

ADVERTISEMENT

Potrivit Gândul, timp de o oră, medicii au efectuat clasicele manevre de resuscitare. Din păcate, copilul nu a mai putut fi salvat.

Dosar penal deschis de Poliția din Buzău

În această speță, poliţiştii din Buzău au întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă. Oamenii legii urmează sa-i audieze în prezența părinților pe prietenii copilului mort pentru a stabili cu exactitate motivul pentru care au intrat în clădirea dezafectata și împrejurările în care s-a produs tragedia.

ADVERTISEMENT

Din 2014 până în prezent oferite de Poliția Română, nu mai puțin de 70 de tineri și copii au murit din cauza acestui stil de fotografie ” selfie”. Tinerii s-au urcat pe garnituri de tren, pe clădiri, iar alți au decedat la volan, după ce s-au fotografiat sau au făcut “live” în această ipostază.

ADVERTISEMENT