News

Un copil de 14 ani din Dâmbovița a fost găsit mort, după ce fusese dat dispărut. Unde se afla trupul băiatului

Final tragic pentru un copil din Dâmbovița: dat dispărut de mama sa, băiatul de 14 ani a fost găsit mort. Unde se afla trupul minorului.
24.04.2023 | 21:35
Un copil de 14 ani din Dambovita a fost gasit mort dupa ce fusese dat disparut Unde se afla trupul baiatului
Tragedie în Dâmbovița: copil de 14 ani, găsit mort într-un lac. Copilul fusese dat dispărut. Sursa foto (ilustrativ): stiritvr.ro
ADVERTISEMENT

Un copil de 14 ani din județul Dâmbovița a fost găsit mort, luni, 24 aprilie. În aceeași zi, minorul fusese dat dispărut de către mama sa. Unde se afla trupul lipsit de viață al băiatului.

Tragedie în Dâmbovița: copil de 14 ani, găsit mort într-un lac. Copilul fusese dat dispărut

Tragedie fără margini pentru o familie din satul Merii, comuna Mogoșani (județul Dâmbovița). Băiatul de doar 14 ani a fost găsit fără viață, în cursul zilei de luni. Corpul său neînsuflețit se afla în apele unei balastiere din zonă.

ADVERTISEMENT

Din informațiile presei locale aflăm că minorul plecase voluntar de la domiciliu. Imediat, dispariția acestuia a fost anunțată la Poliție, de mama sa. ”La data de 24 aprilie a.c., poliţiştii din cadrul Secţiei nr. 9 Poliţie Rurală Mătăsaru au fost sesizaţi de către o femeie cu privire la faptul că fiul acesteia, în vârstă de 14 ani, din satul Merii, a plecat voluntar de la domiciliu, fără a mai reveni”, precizează IPJ Dâmboviţa.

Autoritățile au luat imediat măsurile cuvenite în astfel de situații. În urma sesizării rudelor, au fost alcătuite echipe de căutare formate din polițiști, jandarmi, pompieri şi localnici. După doar câteva ore, copilul a fost găsit decedat într-un lac din zona unei balastiere, scrie Dbonline.

ADVERTISEMENT

În acest moment, polițiștii efectuează cercetări, urmând să stabilească cu exactitate toate împrejurările producerii evenimentului. Încă nu se cunosc motivele plecării minorului de la domiciliu și nici cum a ajuns în zona balastierei.

Caz dramatic, în Dâmbovița, în urmă cu un an

Tot în județul Dâmbovița, un alt caz tragic a avut loc, dar în urmă cu un an. În martie 2022, un tânăr de 34 de ani, dat dispărut de familie, a fost găsit mort. El era spânzurat într-o pădure.

ADVERTISEMENT

Bărbatul, despre care ulterior s-a aflat că este tatăl unei fetițe de 3 anișori, a fost căutat de zeci de polițiști și voluntari. Autoritățile au folosit la operațiuni inclusiv un elicopter al MAI.

Se pare că Alexandru, de origine din satul Miloșari, comuna Ludești, județul Dâmbovița, se certase cu iubita lui. El plecase de acasă amenințând că se duce în pădure să se spânzure. De atunci, nu l-a mai văzut nimeni.

ADVERTISEMENT

Timp de trei zile, polițiști, voluntari și pădurari l-au căutat în zadar. Apoi, pe 25 martie 2022, temerile cele mai întunecate ale familiei au devenit realitate. Tânărul de 34 de ani era găsit fără viață, spânzurat într-o pădure, la aproximativ 4 km distanță de casă.

ADVERTISEMENT
Tags: