News

Un copil de 4 ani a căzut de la etajul 1 al unui bloc din Pitești. Echipaj SMURD, intervenție de urgență

11.05.2021 | 11:23
Un copil de 4 ani a cazut de la etajul 1 al unui bloc din Pitesti Echipaj SMURD interventie de urgenta
ADVERTISEMENT

Un copil de patru ani a căzut de la etajul I al blocului în care locuia. Copilul este internat în stare gravă la spital în aceste momente, iar medicii sunt rezervați în privința stării sale.

Copil de patru ani, în spital după ce a căzut de la etaj

Băiețelul de patru ani se afla singur acasă în momentul în care a căzut pe geam. Mama lui era plecată cu fratele copilului să îl ducă la școală, moment în care a avut loc evenimentul.

ADVERTISEMENT

„Este vorba de un băiat de 4 ani, acesta s-a lovit la cap în urmă căderii de la etajul 1. Acesta a fost preluat conștient către echipajul SMURD și l-au transportat de urgență la spital”, precizează ISU Argeş

Băiatul a fost văzut de o vecină, care s-a dus la el după ce a căzut de la etajul locuinței și l-a îngrijit până când a venit mama. Aceasta este cea care a sunat și la ambulanță.

ADVERTISEMENT

Căderea copilului a fost atenuată de un cablu care atâna în fața ferestrei de unde a căzut. Nu se știe, deocamdată, dacă geamul era deschis dinainte sau dacă băiatul este cel care a reușit să îl deschidă.

Starea copilului este una gravă. Este în comă

Medicii sosiți la fața locului i-au acordat primele îngrijiri medicale băiatului. Copilul s-a lovit la cap în urma căzăturii, iar el era conștient în momentul în care au sosit echipajele de urgență.

ADVERTISEMENT

Un echipaj SMURD a intervenit la fața locului și l-au preluat pe cel mic, pentru a avea parte de îngrijiri de specialitate.

Inițial, copilul a spus doar că îl doare mâna, iar starea lui era bună, potrivit declarațiilor vecinei care l-a găsit după căzătura pe geam.

ADVERTISEMENT

Ulterior, starea lui s-a degradat și investigațiile medicale continuă. Totuși, medicii sunt reticenți în a da vreun pronostic despre starea de sănătate a copilului.

Medicii au fost nevoiți să îl intubeze pe cel mic, pentru că el nu mai putea respira singur. Copilul a fost stabilizat, iar în aceste momente se fac demersurile pentru ca el să fie transferat la un spital de profil din Capitală.

Polițiștii au deschis un dosar în acest caz, iar cercetările continuă pentru a se stabili cine se face vinovat de acest accident, mai ales că băiatul se afla singur acasă, nesupravegheat.

ADVERTISEMENT
Tags: