News

Un copil de 4 ani, accidentat mortal în Buftea. Șoferul a fugit și apoi s-a predat polițiștilor

Un copil de 4 ani a fost accidentat mortal pe un bulevard din orașul Buftea, iar șoferul care a produs accidentul rutier s-a prezentat în fața polițiștilor după decesul micuțului.
24.06.2022 | 08:54
Un copil de 4 ani accidentat mortal in Buftea Soferul a fugit si apoi sa predat politistilor
Copilul de 4 ani a fost accident mortal când se plimba cu trotineta. Foto: flickr.com
ADVERTISEMENT

Accidentul mortal a fost raportat joi seara, în jurul orei 22:00, pe bulevardul Muncii. Copilul se deplasa pe trotinetă când a fost lovit de mașină. Panicat din cauza accidentului și probabil speriat de reacția familiei copilului pe care tocmai îl lovise, șoferul a plecat rapid de la fața locului.

Medicii nu l-au putut salva pe copilul rănit grav

Ulterior, el s-a prezentat la o secție de poliție din Buftea după ce medicii au constatat decesul copilului. Copilul a fost găsit în stop cardio-respirator. Salvatorii au efectuat manevre de resuscitare câteva zeci de minute și au transportat copilul la Spitalul Grigore Alexandrescu.

ADVERTISEMENT

Din nefericire, inima lui a cedat pe drumul spre unitatea medicală din București. În prezent, polițiștii au deschis un dosar penal de ucidere din culpă. Șoferul a fost testat cu aparatul alcooltest, iar rezultatul a fost negativ.

În această seară (n.r. – joi), polițiștii din Buftea au fost sesizați cu privire la faptul că pe bulevardul Muncii a avut loc un accident rutier, soldat cu rănirea unei persoane.

ADVERTISEMENT

Conducătorul auto nu a fost găsit la fața locului de către polițiștii orașului Buftea, însă acesta s-a deplasat la sediul Poliției din Buftea pentru cercetări. Echipajul medical sosit la fața locului efectuează manevre de resuscitare.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ. La acest moment, polițiștii rutier din Ilfov desfășoară activități pentru stabilirea situației de fapt de drept și luarea măsurilor legale care se impun”, au transmis reprezentanţii IPJ joi seara, conform observatornews.ro.

ADVERTISEMENT

O altă tragedie pe un drum județean din județul Tulcea

Altfel, amintim că la jumătatea lunii iunie, FANATIK scria despre tragedia din Tulcea. La acea vreme, un copil și doi adulți au murit într-un accident cumplit.

Mașina în care se aflau aceștia era condusă de un tânăr în vârstă de numai 20 de ani. La un moment dat, el a pierdut controlul mașinii și a lovit un copac de pe marginea drumului județean. Din cauza acestui accident, alți doi adulți și un alt copil au suferit răni grave și au fost duși la spital.

ADVERTISEMENT

În accident a fost implicat un autoturism, în care se aflau patru adulți și doi minori, toți bărbați. Salvatorii au acționat extragerea a doi adulți, ce prezentau semne incompatibile cu viața și a unuia dintre minori găsit în stop cardiorespirator.

Din nefericire, după efectuarea manevrelor de resuscitare a fost declarat decesul acestuia de către echipajul SAJ. Alți doi adulți și celălalt minor au transportați la spital pentru investigații suplimentare și tratament de specialitate”, declarau reprezentanții ISU Tulcea la acea vreme.

ADVERTISEMENT