News

Un copil de 5 ani a dispărut de pe plaja din Mangalia. Băiețelul, găsit după o oră de căutări. Update

Un copil de 5 ani a dispărut de pe plaja din Mangalia. Băiețelul a fost găsit după o oră de căutări.
06.08.2021 | 16:32
Un copil de 5 ani a disparut de pe plaja din Mangalia Baietelul gasit dupa o ora de cautari Update
ADVERTISEMENT
06-08-2021
13:33

Copilul de 5 ani dispărut la Mangalia, găsit după o oră de căutări

Copilul de 5 ani, din Neamț, care a fost dat dispărut vineri, în jurul orei 14.30, în zona plajei Laguna din Municipiul Mangalia, a fost găsit.

După mai bine de o oră de la dispariție, autoritățile l-au găsit. Conform IPJ Constanța, băiețelul în vârstă de 5 ani este teafăr.

Minorul se afla la plajă cu părinții și alte rude când, într-o clipă de neatenție, acesta a dispărut într-o direcție necunoscută.

Este alertă pe litoral! Un copil de doar 5 ani a dispărut de pe o plajă din stațiunea Mangalia.

Din primele informații, băiețelul s-a pierdut în jurul orei 14:30. Atunci, printr-un apel la 112, salvatorii au fost solicitați să intervină pe plaja Laguna.

Alertă pe litoral. Un copil de 5 ani a dispărut de pe o plajă din Mangalia

Autoritățile anunță că minorul se numeşte Chiriac Luca şi este din Pipirig, judeţul Neamţ.

În momentul în care s-a pierdut, copilul era îmbrăcat cu un slip albastru cu negru, model Spiderman.

ADVERTISEMENT
Un copil de 5 ani a dispărut de pe plaja din Mangalia. Băiețelul, căutat de polițiști și jandarmi. Surda foto: ziuaconstanta.ro

”Polițiști din cadrul Poliției municipiului Mangalia au fost sesizați cu privire la dispariția lui CHIRIAC LUCA, de 5 ani, din județul Neamț.

În cursul zilei de astăzi, în jurul orei 14.30, acesta s-a pierdut pe o plajă din municipiul Mangalia. Minorul poartă un slip albastru cu negru (model Spiderman).

ADVERTISEMENT

Cetățenii care pot furniza informații despre această persoană sunt rugați să apeleze Poliția municipiului Mangalia sau Dispeceratul I.P.J. Constanța”, anunță ISU Constanța.

Echipaje de la Poliție și Jandarmerie, în căutarea băiețelului

După alerta dispariției, de urgență, s-au constituit echipe de căutare formate din polițiști, jandarmi ai I.J.J Constanța și polițiști din cadrul Gărzii de Coastă.

ADVERTISEMENT

”Locuitorii și turiștii din zonă care pot oferi informații despre acest copil sunt rugați să apeleze Poliția municipiului Mangalia sau Dispeceratul I.P.J. Constanța”, se arată în comunicatul Poliţiei Constanţa, transmis, vineri, presei.

Tags: