News

Un copil de 5 ani a murit după ce a căzut în râul Cugir. S-a demarat o anchetă în acest caz

Un copil de 5 ani a murit luni după-amiază, după ce a căzut în râul Cugir. Medicii l-au resuscitat minute în șir, dar eforturile au fost în zadar. S-a demarat o anchetă în acest caz.
13.06.2022 | 15:47
Un copil de 5 ani a murit dupa ce a cazut in raul Cugir Sa demarat o ancheta in acest caz
Copilul a fost resuscitat de medici minute în șir. Sursa foto (ilustrativ): facebook Satu Mare Media
ADVERTISEMENT

Un băiat de 5 ani a murit luni după-amiază, după ce a căzut în râul Cugir. La fața locului s-au deplasat echipaje de salvare, dar eforturile medicilor de a-l readuce la viață au fost în zadar. După minute bune de resuscitare, au trebuit să-i constate decesul.

Copilul a fost resuscitat de medici, dar fără rezultat

Întreaga tragedie a avut loc în jurul orei 13:00. Nu se cunosc detalii, deocamdată, despre cum a ajuns copilul în apă.

ADVERTISEMENT

”În jurul orei 13.00, un minor în vârstă de aproximativ 5 ani, din Cugir, a căzut în râul Cugir. Acesta a fost scos din apă, iar în prezent este supus manevrelor de resuscitare”, a transmis IPJ Alba, scrie presa locală, cugirinfo.ro

S-a demarat o anchetă în acest caz

Inclusiv un elicopter SMURD a intervenit în zonă pentru a-l prelua pe minor la spital, dacă își revenea. S-a demarat o anchetă în această situație.

ADVERTISEMENT

”Sunt efectuate cercetări pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs acest incident”, a mai comunicat IPJ Alba.

În urmă cu câteva zile s-a mai produs un incident similar. Un adolescent de 14 ani a murit pe data de 5 iunie, după ce s-a înecat în râul Someș, pe raza localității Păulești, din Satu Mare.

ADVERTISEMENT

”În acest moment, 2 echipaje ale pompierilor sătmăreni intervin cu o autospecială de primă intervenție și comandă dotată cu o barcă pneumatică și o ambulanță SMURD de terapie intensivă mobilă, pentru căutarea unei victime, de aproximativ 14 ani, posibil înecată în răul Someș, pe raza localității Păulești”, a transmis Inspectoratul pentru Situații de Urgență Satu-Mare, la momentul intervenției.

În urmă cu două luni, un copil de doar doi ani și două luni a murit înecat în râul Cibin.

”Echipajele sosite la fata locului au găsit un  băiat de 2 ani și 9 luni aflat în stop cardio-respirator și cu hipotermie severă. S-au inițiat manevrele de resuscitare la fata locului apoi continuându-se resuscitarea a fost transportat la CPU Luther Sibiu.

ADVERTISEMENT

Copilul a fost predat colegilor de la spital, aceștia continuând resuscitarea. Din păcate, cu toate eforturile salvatorilor copilul a fost declarat decedat”, au  comunicat cei de la Ambulanța Sibiu.

ADVERTISEMENT
Tags: