News

Un copil de 5 ani și-a pierdut viața într-un accident pe o șosea din Alba. Alte 6 persoane sunt grav rănite. O mașină a fost proiectată într-o casă

20.06.2020 | 13:46
Un copil de 5 ani sia pierdut viata intrun accident pe o sosea din Alba Alte 6 persoane sunt grav ranite O masina a fost proiectata intro casa
ADVERTISEMENT

Accident mortat pe o șosea din județul Alba. Un copil în vârstă de numai cinci ani și-a pierdut viața și alte șase persoane grav rănite au fost transportate de urgență la spital.

În accident au fost implicate două autoturisme. Una dintre ele a lovit un stâlp și a fost proiectată într-o casă. Într-una dintre mașini se aflau trei adulți și un copil, care se afla în stop cardiorespirator la momentul sosirii echipajului medical.

ADVERTISEMENT

Cadrele medicale i-au făcut manevrele de resuscitare și tot ce a ținut de ele, dar fără succes. Copilul a pierdut lupta cu viața, iar adulții care îl însoțeau au fost transportați la spital.

Accident cumplit în județul Alba. Un copil a muri și alte 6 persoane sunt în stare gravă la spital

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență Alba, accidentul rutier s-a produs în localitatea Decea. Au fost implicate două autoturisme, dintre care, una a fost proiectată într-o casă, după ce a lovit un stâlp de pe marginea drumului.

ADVERTISEMENT

Într-una dintre mașini se aflau trei adulți și un copil de cinci ani, pentru care nu s-a mai putut face nimic. La sosirea echipajului medical, micuțul se afla în stop cardiorespirator. Medicii i-au făcut manevre de resuscitare, dar fără succes.

Unul dintre adulții care se aflu în mașină cu el a fost transportat la spital, ceilalți doi, însă, au refuzat să meargă la spital.

ADVERTISEMENT

Potrivit primelor informații, se pare că autoturismul a acorșat o altă mașină, în care se aflau doi adulți și doi copii. Aceștia au fost transportați la Compartimentul de Primire a Urgențelor din Aiud.

Cinci echipaje ISU au ajuns la locul accidentului

„Autoturismul a acroșat și casa din vecinătatea stâlpului. Casa era locuită de o persoană de aproximativ 84 de ani. Aceasta va fi transportată la CPU Aiud deoarece prezintă TCF și puseu hipertensiv”, au mai transmis reprezentanții ISU Alba.

ADVERTISEMENT

La fața locului au intervenit cinci echipaje ale ISU Alba și ale Serviciului Județean de Ambulanță, dar și elicopterul SMURD. Polițiștii fac cercetări pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

ADVERTISEMENT