News

Un copil de 6 ani din județul Giurgiu a dispărut de acasă. A fost găsit mort într-un râu

19.05.2020 | 18:04
Un copil de 6 ani din judetul Giurgiu a disparut de acasa A fost gasit mort intrun rau
ADVERTISEMENT

Un copil de 6 ani din județul Giurgiu a dispărut de acasă, marți, iar Poliția a început căutările și a pus la dispoziție și un elicopter.

UPDATE, 19 mai, ora 18:04 / Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Giurgiu, citați de news.ro, copilul în vârstă de 6 ani a fost găsit mort într-un râu aflat la aproximativ trei kilometri de locuinţa sa.

ADVERTISEMENT

Corpul băiatului va fi dus la Serviciul de Medicină Legală pentru efectuarea necropsiei şi stabilirea cauzei decesului.

Un copil de 6 ani din județul Giurgiu a dispărut de acasă

Conform news.ro, pe data de 19 mai, în jurul orei 10:00, poliţiştii Secţiei Nr. 8 Poliţie Rurală Roata de Jos au fost sesizaţi prin 112 că un copil de 6 ani din județul Giurgiu a dispărut de acasă.

ADVERTISEMENT

Potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Giurgiu, o femeie din comuna Crevedia Mare a anunțat că nepotul său, Nicuşor Stefan Dorobanţu, de 6 ani, din localitate, a dispărut.

Copilul are o înălţime de 90 de centimetri, 20 de kilograme, ten deschis, păr blond, drept, scurt, ochi căprui, faţă ovală, nas drept, mic, fără semne distinctive.

ADVERTISEMENT

O fată din Dolj a fugit de acasă în urmă cu două zile

În momentul plecării, băiatul era îmbrăcat cu un tricou cu mâneca scurtă de culoare verde, pantaloni gri şi adidaşi culoare alb-albastru.

La misiunea de căutare a copilului participă şi un elicopter al Inspectoratului General de Aviaţie, pe lângă alte forțe al Poliției.

ADVERTISEMENT

O fată de 14 ani din Dolj a fugit de acasă în noaptea de duminică spre luni, iar anunțul dispariției a fost făcut chiar de tatăl ei. Ea ar fi plecat de acasă cu un geamantan de haine și cu suma de 300 de lei.

În urmă cu un an, un elev de 15 ani din județul Gorj a fugit de acasă, după ce părinții l-au certat pentru rezultatele slabe obținute la simularea evaluării naționale. Pentru că a luat nota 4 la proba de matematică, mama a decis să-l pedepsească, confiscându-i telefonul mobil.

În luna septembrie a anului trecut, o adolescentă de 14 ani a fost dată dispărută într-o localitate din județul Dolj. Ana Maria Emilia Mandoiu a plecat de la domiciliu, dar s-a întors acasă teafără și nevătămată după o zi. Adolescenta se certase cu mama ei înainte să plece fără să spună nimic.

ADVERTISEMENT
Tags: