News
notix pixel id

Un copil de 9 ani a fost bătut crunt de doi colegi la o școală din Arad. Ce spun reprezentanții unității

Violență extremă de la o vârstă fragedă la o școală din Arad. Un copil de doar 9 ani a fost bătut crunt de doi colegi și a ajuns la spital pentru investigații suplimentare.
20.10.2021 | 22:16
Un copil de 9 ani a fost bătut crunt de doi colegi la o școală din Arad. Ce spun reprezentanții unității
Un copil de 9 ani a fost bătut crunt de doi colegi la o școală din Arad. Ce spun reprezentanții unității. Sursa foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Violența în școlile din România începe de la vârste tot mai mici. Clasa a III-a a unei unități de învățământ dintr-o comună a județul Arad oferă un exemplu concludent în acest sens.

Un copil de 9 ani a fost băgat în spital după ce a fost bătut de doi colegi. Agresiunea a avut loc într-o pauză, atunci când băiatul a fost împins și, în cădere, s-a lovit cu capul de un calorifer.

Directoarea instituției școlare spune că, în zilele următoare, părinții copiilor implicați vor fi chemați la școală, pentru medierea conflictului. Părinții bătăușilor ar putea fi trași la răspundere, în cazul în care părinții copilului bătut vor merge la Poliție.

ADVERTISEMENT

Incident grav într-o școală din Arad. Elev de 9 ani, bătut crunt de doi colegi

Marți, 19 octombrie, o mamă din comuna Buteni și-a găsit băiatul în vârstă de 9 ani plângând în sala de clasă. Acesta fusese bătut de doi dintre colegii săi.

Micuțul a ajuns la Arad, pentru investigații medicale suplimentare. Din fericire, starea copilului este bună, însă cadrele medicale au recomandat efectuarea unui computer tomograf, pentru a elimina orice suspiciune.

ADVERTISEMENT

Cum s-a ajuns în această situație? Se pare că totul s-a întâmplat când elevii de clasa a III-a se aflau în pauză și a sunat clopoțelul de intrare la ore.

Băiețelul agresat a închis ușa de la clasă, la cererea învățătoarei, însă pe hol mai era un băiat. Iritate când a văzut că i se închide ușa în față, și, împreună cu un alt coleg, l-au bătut pe elev.

ADVERTISEMENT

”L-au dat cu capul de calorifer. Cu pumni și picioare l-au lovit în stomac, în față… Au mai fost probleme în clasa I. Venea acasă cu capul spart, cu dinții clătinați, vânat la ochi, îl loveau…

El nu este genul să se apere! Stă, săracul, este un copil mai sensibil. Am chemat Poliția și s-a încercat pe cale amiabilă. Am luat legătură și cu mama copilului și a spus că din partea ei să se omoare că nu se bagă”, spune sora victimei, conform ȘtirileProtv.

ADVERTISEMENT

Ce spune directoarea despre acest caz

Conform sursei citate, directoarea unităţii cu probleme admite faptul că clasa din care face parte băiatul bătut e una cu probleme. Pe de altă parte, aceasta recunoaște că nu s-a luat în considerare supravegherea acestei clase.

“Băiețelul mânca, când doamna de engleză a intrat în clasă. După aproximativ jumătate de oră, a solicitat doamnei să sune pe mama lui că-l doare burta și acesta a spus mamei că un băiețel l-a lovit cu un pumn în burtă. Așa a aflat și cadrul didactic de cea ce s-a întâmplat”.

ADVERTISEMENT

Primăria comunei anunță că se va implica. Chiar primarul se va deplasa la unitatea de învăţământ pentru a elucida cele întâmplate şi pentru a stabili ce se poate face pentru ca pe viitor astfel de incidente să nu mai aibă loc în şcoală.

Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad spun că colegii lor din comuna Buteni urmează să se sesizeze din oficiu cu privire la cele întâmplate la şcoală.

Tags:
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria NEWS
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 859. 32 pagini + cartea „Dictatura gastronomică”
A apărut noua revistă Taifasuri