News

Un copil de cinci ani a murit după ce a înghițit o piuneză. Părinții sunt devastați: ”Mi-a frânt inima”

Un copil în vârstă de doar cinci ani a murit într-un mod tragic, după ce a înghițit o piuneză. Medicii nu au putut să-l salveze.
27.11.2022 | 15:17
Un copil de cinci ani a murit dupa ce a inghitit o piuneza Parintii sunt devastati Mia frant inima
Copil decedat după ce a mâncat o piuneză. Foto: The Star
ADVERTISEMENT

Vecinii au strâns până acum 2.000 de lire pentru a-i ajuta pe părinți. Tragedia s-a petrecut în South Yorkshire, sâmbătă. Kyle Lewis a murit după trei zile de chinuri, la doar șase zile după ce a împlinit cinci ani.

Un copil a murit după ce a înghițit o piuneză

Micuțul a ajuns la spital imediat după ce a înghițit piuneza. Au urmat mai multe zile de convulsii și creștere bruscă de temperatură, iar medicii nu au putut face nimic pentru a-l salva. Ulterior, medicii au decis să-l supună unui test CT care a arătat că 95% din creierul copilului fusese lezat.

ADVERTISEMENT

”Am ascultat ultima bătaie a inimii în timp ce îl mângâiam”, transmite familia, citată de The Star.

“Nici măcar nu pot să explic ce simt. Sunt îndurerată dincolo de cuvinte. Pare ireal. L-au ținut în viaţă cu ajutorul aparatelor până când am fost gata să ne luăm la revedere. Dar nu ești niciodată pregătit”, a povestit mama băiatului, Emma Lewis.

ADVERTISEMENT

”Oamenii îmi spun să fiu puternică, nu este atât de ușor. Mi-am pierdut băiatul și nu mă pot gândi la nimic altceva. Nu știu cum să simt, nu știu ce să cred, nu știu cum să acționez. Mă simt ca un robot. Mi-a frânt inima, este încă băiatul meu”, a completat femeia.

O strângere de fonduri a a fost organizată pentru a ajuta familia. Pentru a face lucrurile puțin mai ușoare, câțiva dintre noi am vrut să facem acest lucru. Niciun părinte nu ar trebui să-şi îngroape copilul”, au transmis vecinii și apropiații familiei.

ADVERTISEMENT

”Era identic tatălui său. Foarte obraznic și neascultător în același timp. Vorba lui preferată era nu am fost eu. Iubea dinozaurii. Am spus, în loc să-și crească aripile de înger, el și-a crescut aripile de dinozaur.

Pentru înmormântare, toți avem tricouri personalizate cu o fotografie a lui și o inimă de dragoste albastră în față. Pe spate are o imagine a unui T-Rex și scris pe ea Kyle-saurus. Fiecare tricou are și o frază pe care ar spune Kyle scrisă pe el”, a explicat o vecină a familiei din Swallownest.

ADVERTISEMENT

Înainte ca acest caz să fie făcut public de presa din Marea Britanie, vecinii au reușit să strângă aproximativ 2.000 de lire pentru familie, din donații. Cifra e în creștere în ultimele zile, după mediatizarea cazului, peste 120 de oameni alegând să doneze o sumă oarecare.

ADVERTISEMENT
Tags: