Un copil de doi ani a murit în Constanţa după ce a căzut de la etajul al treilea al blocului în care locuia

Ionuţ Cataramă   
in Hotnews
14/08/2016, 08:00
Un copil de doi ani a murit în Constanţa după ce a căzut de la etajul al treilea al blocului în care locuia

Un copil în vârstă de doi ani a murit, sâmbătă seară, în municipiul Constanţa, după ce a căzut de la etajul al treilea al blocului unde locuia, iar poliţiştii au deschis o anchetă pentru a stabili cum s-a petrecut acest accident.

Potrivit reprezentanţilor Serviciului Judeţean de Ambulanţă, cadrele medicale au fost anunţate, sâmbătă seară, că un copil în vârstă de doi ani a căzut de la etajul al treilea al unui bloc de pe Aleea Albăstrelelor, din municipiul Constanţa. Cadrele medicale ajunse la faţa locului nu au mai avut cu ce să intervină şi au constatat decesul copilului.

Sursa: Digi24.ro

Ştirea MOMENTULUI

Gigi Becali, sfat pentru Denis Alibec. “Vrei să revii? Nu mai fuma două pachete şi lasă calculatorul!”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×